Σε 50 περιπτώσεις αυτοκινήτων που κόλλησαν στο χιόνι κλήθηκαν να επέμβουν μηχανήματα του Δήμου

«Ότι αυτοκίνητο είχαμε το βγάλαμε στους δρόμους. Όλο το επιτελείο του Δήμου βρίσκεται στο πόδι από τις 03:30 το πρωί. Η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή μας είναι πρωτοφανή. Κάνουμε ότι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Θα καθαρίσουμε τους κεντρικούς δρόμους και μετά θα επεκταθούμε στους παραδρόμους.», σημείωσε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, απαντώντας στα παράπονα που εξέφρασαν το πρωί δημότες του Δήμου σχετικά με την κατάσταση των δρόμων και τον αποχιονισμό.

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος ότι μηχάνημα υπήρχε στο Δήμο βγήκε για τον καθαρισμό, συστήνοντας υπομονή. Μίλησε με παραδείγματα, σημειώνοντας ότι το εκχιονιστικό μηχάνημα έφυγε στις 7 το πρωί από την Φαρκαδόνα με κατεύθυνση τα Σερβωτά. Εξαιτίας του μεγάλου όγκου του χιονιού που σε σημεία έφτανε τους 70 πόντους, το μηχάνημα προσέγγισε το χωριό στη 1 το μεσημέρι.

Φυσικά ο δήμαρχος δεν έμεινε εκεί. Μίλησε για όλους εκείνους τους οδηγούς που κινούνται χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και ακινητοποιούνται λόγω χιονιού δημιουργώντας νέα προβλήματα. Φτάνει να υπογραμμιστεί σε αυτό το σημείο ότι μηχανήματα του Δήμου συνέβαλαν στον απεγκλωβισμό 50 περίπου αυτοκινήτων που είχαν κολλήσει στο χιόνι σε διάφορες περιοχές του οδικού δικτύου Φαρκαδόνας.