Σε αυτές τις εκλογές βάζουμε «σταυρό» στον Χρήστο Μιχαλάκη

Δυναμικές εμφανίσεις και μυνήματα υποστήριξεις από όλους του κατοίκους του νομού Τρικάλων λαμβάνει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού

Σπιθαμή για σπιθαμή του νομού δεν αφήνει χωρίς να επισκεφτεί ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και υποψήφιος πλέον, με την αλλαγή του νόμου, περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο πασίγνωστος σ’ όλο το νομό και με πλούσιο έργο στο τιμόνι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, επισκέπτεται τα χωριά του νομού μας, για να παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

Παράλληλα ανατρέχει στο παρελθόν από το 2014 έως και σήμερα πραγματοποιώντας τον πλούσιο απολογισμό έργων που υλοποιήθηκαν στο νομό Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Άλλωστε μοναδική κατεύθυνση και του επικεφαλής Κώστα Αγοραστού, είναι η προσπάθεια να επικεντρωθεί στα έργα και στον άνθρωπο, στα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, αλλά και στην περεταίρω ανάπτυξη της Θεσσαλίας, με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό.

Σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια ο Χρήστος Μιχαλάκης ζητά το «σταυρό» των πολιτών μιας και ο ίδιος σε αυτές τις εκλογές μπαίνει στην διαδικασία της σταυροδοσίας.

Σε αυτές τις εκλογές ο κ. Μιχαλάκης θα δώσει την μάχη του σταυρού και πραγματικά ο κόσμος θα τον δώσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί στο πρόσωπό του βλέπει τον άνθρωπο των μεγάλων έργων και των πράξεων που δίνουν αναπτυξιακή ώθηση στο νομό μας.