Σε απολογισμό της σχολικής χρονιάς εκπαιδευτικοί της Φαρκαδόνας

Ο φακός του «KΡΗΝΗ Live» αποθανάτισε αργά το μεσημέρι της Τρίτης μια καλή παρέα δασκάλων του 2ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνα και του όμορου δημοτικού σχολείου Ζάρκου

Σε απολογισμό των πεπραγμένων της σχολικής χρονιάς 2016-17 που ολοκληρώνεται στα τέλη του μήνα προχωρούν οι εκπαιδευτικοί των σχολείων της Φαρκαδόνας.

Μια χρονιά που για το σύνολο των σχολείων μας ήταν δημιουργική, με ιδιαίτερα πλούσιο έργο, που έφερε την υπογραφή μαθητών και εκπαιδευτικών.

Οι διακοπές των μαθητών πλέον βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι δάσκαλοι με τη σειρά τους, τις τελευταίες ημέρες, προσέρχονται στα σχολεία, λίγες ώρες το πρωί για τη διευθέτηση των τελευταίων εκπαιδευτικών και σχολικών εκκρεμοτήτων.

Ο φακός του «ΚΡΗΝΗ LIVE» αποθανάτισε αργά το μεσημέρι της Τρίτης μια καλή παρέα δασκάλων του 2ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνα και του όμορου δημοτικού σχολείου Ζάρκου, που απολάμβαναν τον καφέ τους στο κέντρο της Φαρκαδόνας, μετά την ολοκλήρωση της εργασίας τους.

Σε φιλική και χαλαρή διάθεση ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου κ. Βασίλης Χαχόπουλος, και οι δάσκαλοι κ.κ. Γιώργος Παπαλεξάνδρου, Γιώργος Λέτσιος και Γρηγόρης Μπέης (Δ.Σ. Ζάρκου) είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν το αντικείμενό τους κι όχι μόνο.

Δεν παρέλειψαν να ευχηθούν για μια ακόμη φορά, καλό καλοκαίρι στους μαθητές, στους γονείς και στους συναδέλφους τους.

Να ανταποδώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας τις ευχές για καλό καλοκαίρι. Να ευχηθούμε να περάσουμε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι, επιστρέφοντας όλοι μαζί, γεροί το Σεπτέμβρη.

Καλό καλοκαίρι…