Σε χειμερινούς ρυθμούς τα εμπορικά των Τρικάλων

Από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου τίθεται σε ισχύ το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην αγορά των Τρικάλων.

Στους χειμερινούς ρυθμούς αναμένεται να επιστρέψει η τοπική αγορά.

Από την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην αγορά των Τρικάλων.

Όπως ανακοίνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος, οι ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της πόλης διαμορφώνονται ως εξής: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή τα καταστήματα θα λειτουργούν από 08.50 π.μ. έως 14:00 μ.μ. και από τις 17:30 μ.μ. έως τις 20:30 μ.μ.

Τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο τα καταστήματα θα λειτουργούν από 08.50 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Εντωμεταξύ σε υποτονικούς ρυθμούς κινείται η αγορά το τελευταίο δίμηνο. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλά νοικοκυριά στέκεται εμπόδιο για αγορές.

Αυτό εξάλλου διαφάνηκε από τα τέλη του Αυγούστου με την ολοκλήρωση των εκπτώσεων όπου σύμφωνα με αρκετούς καταστηματάρχες η κίνηση ήταν αισθητά μειωμένη.

Οι έμποροι της περιοχής δεν παραλείπουν να εκφράσουν την αγωνία και τον προβληματισμό τους την στιγμή που βλέπουν το τζίρο τους να μειώνεται αισθητά.

Στην παρούσα φάση οι καταστηματάρχες της περιοχής μας εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους στους επόμενους μήνες και ειδικότερα την περίοδο των Χριστουγέννων για ανάκαμψη της αγοράς.

Βέβαια υπάρχουν κι εκείνοι που εμφανίζονται απαισιόδοξοι, φέρνοντας ως παραδείγματα την περσινή χριστουγεννιάτικη περίοδο όπου η κίνηση στην αγορά κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα.