Σε καλό δρόμο οι προσπάθειες για τη μεταφορά του αμαξοστασίου Φαρκαδόνας

Σύμφωνα με το Δήμο Φαρκαδόνας αναμένεται να δημοπρατηθεί άμεσα το έργο της μεταφοράς του δημοτικού αμαξοστασίου με τον προϋπολογισμό του έργου να αγγίξει στις 450.000 ευρώ

Το θέμα της μεταφοράς του αμαξοστασίου του Δήμου Φαρκαδόνας έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις εκάστοτε δημοτικές Αρχές. Συζητήθηκε αρκετές φορές στην διάρκεια των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας μετά τα παράπονα που διατύπωναν περίοικοι, αλλά και επαγγελματίες. Τελευταία, τα αιτήματα που κατέθεταν δημότες της Φαρκαδόνας, ήταν πολλά, ζητώντας άμεσα την απομάκρυνση.

Πλέον ο Δήμος Φαρκαδόνας έχει κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου το έργο της μεταφοράς του δημοτικού αμαξοστασίου, που φιλοξενείται στο κτίριο που στέγαζε κατά το παρελθόν, τα σφαγεία της Φαρκαδόνας, να λάβει σάρκα και οστά, έτσι ώστε να εκλείψουν και τα παράπονα.

Σύμφωνα με το Δήμο Φαρκαδόνας αναμένεται να δημοπρατηθεί άμεσα η μεταφορά του δημοτικού αμαξοστασίου με τον προϋπολογισμό του έργου να κυμανθεί στις 450.000 ευρώ. Πρόκειται για ολική μεταφορά η οποία θα γίνει μέσω των αναγκαίων παρεμβάσεων που θα υλοποιηθούν σε χώρο στην περιοχή του ΒΙ.ΠΑ.ΦΑ. Το έργο θεωρείται σημαντικό καθώς πέραν των άλλων προβλημάτων θα συμβάλει ώστε να εκλείψουν κι άλλα προβλήματα.

Εντωμεταξύ με την εν λόγω δημοπράτηση αναμένεται να διεξαχθεί ταυτόχρονα και εκείνη για τα κοιμητήρια της Κρήνης, του Γριζάνου, της Φανερωμένης και των Ταξιαρχών καθώς και της κατασκευής έργων στα γήπεδα των Σερβωτών, των Ταξιαρχών και του Γριζάνου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA