Σε καταγγελίες που καίνε μέσω ερτζιανών προχώρησε ο Γιάννης Γεωργολόπουλος

Μίλησε με σκληρά λόγια στη μεσημεριανή εκπομπή του Κώστα Καραποστόλη  για τη δημοτική Αρχή, εκτοξεύοντας τα πυρά του, κατά του δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη, φωτογραφίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις

Λάβρος κατά της δημοτικής Αρχής και προσωπικά κατά του δημάρχου Φαρκαδόνας υπήρξε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης, στο «Ράδιο Ζυγός» και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Καραποστόλη, υπήρξε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος.

Ο κ. Γεωργολόπουλος για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε ιδιαίτερα καυστικός με το δήμαρχο, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει έργα και πράξεις, προχωρώντας ακόμη και σε καταγγελίες. Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει εκ νέου τη θέση του δημοτικού συμβούλου ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τον κ. Μεριβάκη, να εγκαταλείψει το Δήμο, δίνοντας τη θέση του σε νέους ανθρώπους.

Καταγγελίες για ηλεκτροφωτισμό

Κατά το σχολιασμό θεμάτων που απασχολούν την τρέχουσα καθημερινότητα και θέματα ηλεκτροφωτισμού ο κ. Γεωργολόπουλος επικέντρωσε την προσοχή του σε μια σοβαρή καταγγελία, ζητώντας να ενημερωθεί, αν όντως υπάρχει σήμερα σε σπίτι δημοτικού συμβούλου στη Φαρκαδόνα, διπλός φωτισμός σε κολώνα της ΔΕΗ.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργολόπουλος, άγνωστος σε τηλεφωνική επικοινωνία τον ενημέρωσε ότι στη συγκεκριμένη κολώνα της ΔΕΗ υπάρχουν δυο λάμπες, η μια κοιτά στο δρόμο κι η δεύτερη στην αντίθετη άκρη που φωτίζει την αυλή της συγκεκριμένη οικίας. Το θέμα, όπως  ανέφερε θα το φέρει στο δημοτικό συμβούλιο για να λάβει τις απαραίτητες απαντήσεις.

Στο «ΚΡΗΝΗ LIVE» το πρωί της Πέμπτης κοινοποιήθηκαν από άγνωστο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φωτογραφίες που μαρτυρούν το θέμα. Από την πλευρά μας σπεύσαμε στην συγκεκριμένη οδό, κι όντως επιβεβαιώσαμε το θέμα, ωστόσο δεν προχωρούμε στην ανάρτηση αυτών για ευνόητους λόγους.

«Ούτε ένα έργο στους Ταξιάρχες»

Για ανυπαρξία έργων στους Ταξιάρχες και στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων έκανε λόγο στην τηλεφωνική παρέμβαση ο κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος.

Αναφέρθηκε στον καθαρισμό φρεατίων που πραγματοποίησε η δημοτική Αρχή, τονίζοντας ότι την επομένη μετά την αναφορά του στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο Δήμος φρόντισε για τον καθαρισμό.

«Ας μας πει ένα έργο που κατασκεύασε στους Ταξιάρχες και στα γύρω χωριά ο Δήμος», τόνισε ο κ. Γεωργολόπουλος.

Αναφορικά με τις απουσίες στα δημοτικά συμβούλια ο κ. Γεωργολόπουλος επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Αναγνώστου, εξηγώντας ότι με τις ενέργειες του προσβάλει το θεσμό, ενώ στάθηκε και στις συχνές επισκέψεις της Αστυνομίας κατά τις συνεδριάσεις του Σώματος, όταν η κατάσταση ξεφεύγει από τα όρια.

«Να σηκωθεί και να φύγει ο κ. Μεριβάκης» 

«Το καλύτερο που έχει να κάνει ο δήμαρχος είναι να σηκωθεί και να φύγει πριν την ώρα του, να απαλλαγεί ο Δήμος. Είναι πραγματικά κρίμα. Πρέπει να δώσουμε το λόγο σε νέους ανθρώπους», τόνισε στην ίδια εκπομπή ο κ. Γεωργολόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε για την απόφασή του, να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω ένα κτήμα ψηλά στο βουνό, θα τους παρακολουθώ από εκεί ψηλά μιας και πλέον δεν αξίζει το κόπο να ξανασχοληθώ.», τόνισε καταλήγοντας.




4 Σχόλια

 1. Αγρότης από κούνια
  07/12/2018 at 20:30

  Και εννοείτε πως το ΚΚΕ θα είναι παρών σε αυτή την μάχη ! Ήταν , είναι και θα είναι ο κύριος οργανωτής της πάλης του λαού , όπως το κάνει αιώνες τώρα, θυσιάζοντας πρωτοπαλίκαρα σε όλες τις μάχες του λαού! Παράδειγμα τα 100 χρόνια ζωής κ δράσης κ θυσίας !

 2. Αγρότης από κούνια
  07/12/2018 at 20:26

  Αν περιμένεις από μόνο του το ΚΚΕ να φέρει την αλλαγή είναι ΨΕΜΑ! Μόνο εσύ , εγώ και όλος ο λαός , μέσα από το κίνημα μπορεί να φέρει ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή του! Το χει δείξει η ίδια η ιστορία, η πάλη του λαού !Αλλά αυτό έχει σαν βασική προυπόθεση να σηκωθείς από τον καναπέ , γιατί αν δεν οργανωθούμε και αν διεκδικήσουμε μαζικά και οργανωμένα μια άλλη ζωή, θα κοιμόμαστε στις φλοκάτες!

 3. Νατσινας Ξανθος.
  06/12/2018 at 20:21

  Κρίνει εξ ίδιων τα αλλότρια. Με τους εργολάβους που θέλουν πέταμα έξω από το δήμο;Με της προμήθειες που λυμαίνονται το δήμο Φαρκαδονας,και είναι στα δάκτυλά ενός χεριού;Κουβέντα και για αλλα κοινονικά θέματα. Είστε ίδια πρόσωπα που φέρατε των δήμο σε αυτή την κατάντια και ξεπεσμό. Χωρίς διεκδικήσεις και αγώνες με σύγκρουση των συνφερόντων και χαϊδέματα ψηφοθηρικά δεν πάει μπροστά τίποτα.