Σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση ο Αποστόλης Σακκάς

Συμμετείχε μουσικά στην μουσική συνάντηση Σταύρου Ξαρχάκου και Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις εκδηλώσεις «ΠΡΕΣΠΕΣ 2018»

Από την έναρξη της μουσικής του πορείας, ο Φαρκαδόνιος, Αποστόλης Σακκάς, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Πενταγράμμου. Συμμετοχές σε συναυλίες και μουσικά σχήματα ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό με μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες.

Χθες Κυριακή ο Φαρκαδόνιος μουσικός, συμμετείχε στις εκδηλώσεις ΠΡΕΣΠΕΣ 2018 σε μια μοναδική συναυλία που έδωσαν στη Φλώρινα, Σταύρος Ξαρχάκος και Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Οι εκδηλώσεις «Πρέσπες», που φέτος συμπληρώνουν 29 χρόνια ζωής, ολοκληρώθηκαν  την Κυριακή 26 Αυγούστου όπου το πρωί, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα «70 χρόνια από τη λήξη του Εμφυλίου Πολέμου» στην οποία μετείχαν μεταξύ άλλων οι: Ηλίας Νικολακόπουλος, Νίκος Μέρτζος, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, Γιώργος Λιάνης, Ανδρέας Ανδρέου, ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης και εκπρόσωποι  κομμάτων της Βουλής.

Όπως τόνισε κατά την έναρξη των πολυήμερων εκδηλώσεων ο καλλιτεχνικός διευθυντής και εμπνευστής των εκδηλώσεων «ΠΡΕΣΠΕΣ 2018» Γιώργος Λιάνης «ο οργανισμός γιόρτασε τη λήξη του εμφυλίου πολέμου ενωτικά και με ομόνοια σε μια περιοχή, όπως η Πρέσπα, και η Φλώρινα περιοχές που παίχτηκε η πιο δραματική σκηνή στο τέλος του εμφυλίου».

 




1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κοντος
    29/08/2018 at 12:38

    Καλημέρα Θοδωρή πάντα άξιος ο Σάκης τα συνχαρητηρια μου .Επίσης και σε εσένα για την άμεση ενημέρωση σε όλα τα θέματα.