Σε ρυθμούς δημοπρασιών ο Δήμος Φαρκαδόνας

Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα δημοπρατηθούν 4 συνολικά έργα στις Δημοτικές Κοινότητες Φαρκαδόνας και Οιχαλίας και σε χωριά του Δήμου

Από αύριο και για ένα περίπου δεκαπενθήμερο ο Δήμος Φαρκαδόνας θα κινηθεί σε ρυθμούς δημοπρασιών μιας και έχουν προγραμματιστεί οι διαγωνισμοί τεσσάρων έργων προϋπολογισμού 728.000 ευρώ.

Οι δημοπρασίες ξεκινούν αύριο 27 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 11 Δεκεμβρίου.

Τα έργα θα χρηματοδοτηθούν από δημοτικούς πόρους.

Η έναρξη των δημοπρασιών γίνεται αύριο με το έργο της συντήρησης κοιμητηρίων του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο προϋπολογισμός του έργου αγγίζει τις 74.000 ευρώ.

Λίγες μέρες αργότερα στις 4 Δεκεμβρίου θα δημοπρατηθεί η κατασκευή αποδυτηρίων-τουαλετών γηπέδου Γριζάνου, Ταξιαρχών και Σερβωτών, προϋπολογισμού 74.000 ευρώ.

Στις 6 Δεκεμβρίου δημοπρατείται το μεγάλο έργο της κατασκευής του Αμαξοστασίου του Δήμου Φαρκαδόνας. Το χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για το εν λόγω έργο αγγίζει τις 450.000 ευρώ.

Ο κύκλος των δημοπρασιών ολοκληρώνεται στις 11 Δεκεμβρίου με την ασφαλτόστρωση οδού Δημοκρατίας στην Δημοτική Κοινότητα Οιχαλίας, προϋπολογισμού 130.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι αρχές του 2019 θα δημοπρατηθούν έργα, που έχουν ήδη ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, συνολικού προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ.