Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις αιρετών στο Δήμο Φαρκαδόνας

Αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ του «TrikalaVioce» για τα όσα συνέβησαν στον Κλοκοτό μεταξύ προέδρου της ΔΕΥΑΦ και δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη και αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΦ Γιάννη Αναγνώστου

Οι εντάσεις και τα ατυχές περιστατικά πλέον δεν περιορίζονται εντός της αίθουσας συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας.

Πλέον ατυχές συμβάντα που αναδεικνύουν την κακή, θα έλεγε κανείς κατάσταση, που επικρατεί στις σχέσεις των αιρετών της Φαρκαδόνας, διαδραματίζονται και δημοσίως.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το σημερινό δημοσίευμα του «TrikalaVoice» το οποίο αναφέρεται σε ένα ατυχές περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ του δημάρχου Φαρκαδόνας και προέδρου της ΔΕΥΑΦ κ. Θανάση Μεριβάκη και του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΦ κ. Γιάννη Αναγνώστου.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του «TrikalaVoice» είναι το εξής:

Χαμός στη Φαρκαδόνα. Πέταξε… μπύρα στον Αναγνώστου ο Μεριβάκης

Ένα απλό μεσημεριανό τραπέζι μεταξύ των δημοτικών αρχόντων της Φαρκαδόνας πυροδότησε νέες κόντρες και μαλώματα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  ο δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης, ο δημοτικός του σύμβουλος Γιάννης Αναγνώστου, ο πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ. Τάκης Λέφας και άλλοι πήγαν να τσιμπήσουν κάτι σε ουζερί στον Κλοκωτό. Ο Μεριβάκης πήγε να βάλει μπύρα στο ποτήρι του Αναγνώστου, με τον οποίο οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν πρόσφατα, κάποιος απ’ τη παρέα είπε «σαν πατέρας με γιο», ο Αναγνώστου σχολίασε «αν ήταν έτσι οι πατεράδες» και… εγένετο επεισόδιο. Ο Μεριβάκης έριξε τη μπύρα στον Αναγνώστου (… έγινε λίγο μούσκεμα κι ο Λέφας που ήταν δίπλα του) και τα πνεύματα οξύνθηκαν. Ο Αναγνώστου διατήρησε την ψυχραιμία του, δεν αντέδρασε, ο Μεριβάκης προσπάθησε να ζητήσει συγνώμη, δεν έγινε αποδεκτή και αποχώρησε πληρώνοντας το τραπέζι!… Ο ίδιος ο Αναγνώστου μιλώντας στο trikalavoice.gr  αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την περαιτέρω στάση του…

Στη φωτο διακρίνονται σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές (στα μπουζούκια στον Οικονομόπουλο προ εβδομάδος, μαζί με τον Δημότσιο).

5 Σχόλια

 1. CHE GUEVARA FARKADONAS
  17/07/2017 at 18:03

  ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…

 2. πελλιναίος
  17/07/2017 at 19:20

  A RE LAMOGIO MERIVAKI OTAN ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΤΡΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ ΜΕ ΚΥΑΛΙ

 3. Κωστας κωστας
  17/07/2017 at 20:06

  Μήπως υπάρχει αντιζηλια ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ?αλλά έτσι καταλήγουν τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια και οι φωτογραφίες με τα τσιμπουσια .και το έργο θα επαναληφθεί και θα είναι κολος και βρακι. Οι άρχοντες ..

 4. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ

  • ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΡΙΒΑΚΗ ΕΚΠΙΠΤΕΙΣ