Σε θέση μάχης 101 Φαρκαδόνιοι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων

Την Πέμπτη οι υποψήφιοι του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας οδεύουν προς Τρίκαλα για να διαγωνιστούν στην  Έκθεση, την Παρασκευή στα δυο ΓΕΛ της περιοχής μας, οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων

Η ώρα της κρίσης για τους Φαρκαδόνιους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων πλησίασε. Η αυλαία του φετινού διαγωνισμού για την εισαγωγή σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ανοίγει το πρωί της Πέμπτης με τους υποψηφίους των επαγγελματικών λυκείων που θα διαγωνιστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας  – Έκθεσης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα στις 8 το πρωί και η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα, όπου οι υποψήφιοι θα κληθούν να απαντήσουν στα θέματα των εξετάσεων.

Στο νομό Τρικάλων θα λειτουργήσουν δυο εξεταστικά κέντρα εκείνα του 1ου και 2ου ΕΠΑ.Λ. στα οποία θα διαγωνιστούν  και οι Φαρκαδόνιοι υποψήφιοι. Από την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα από το επαγγελματικό λύκειο Φαρκαδόνας θα διαγωνιστούν 24 υποψήφιοι. Από αυτούς οι 21 είναι τελειόφοιτοι και οι 3 απόφοιτοι των κλάδων Γεωπονίας, Οικονομίας και Διοίκησης και Μηχανολογίας.

Οι εξετάσεις για την τρέχουσα εβδομάδα για τους υποψηφίους των ΕΠΑ.Λ. θα συνεχιστούν το Σάββατο με την εξέταση στα Μαθηματικά ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η εξέταση στα μαθήματα ειδικότητας.

Την  Παρασκευή το ραντεβού ανανεώνεται στα ΓΕΛ

Τη σκυτάλη από τα ΕΠΑ.Λ. θα λάβουν την Παρασκευή το πρωί και τα ΓΕΛ, οι υποψήφιοι των οποίων θα διαγωνιστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Έκθεσης. Στα δυο εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στο Δήμο Φαρκαδόνας, όλα είναι σχεδόν έτοιμα και πλέον αναμένεται να χτυπήσει το κουδούνι, προκειμένου οι υποψήφιοι να εισέλθουν στις εξεταστικές αίθουσες.

Στα εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στο ΓΕΛ Φαρκαδόνας και στο ΓΕΛ Οιχαλίας θα διαγωνιστούν 67 υποψήφιοι. Από αυτούς οι 49 είναι τελειόφοιτοι ενώ οι 18 απόφοιτοι που θα δοκιμάσουν την τύχη του εκ νέου διεκδικώντας μια θέση σε κάποια από τις σχολές και τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.


1 σχόλιο

  1. Καλή επιτυχία και φώτιση σε όλα τα παιδιά!!!