Σε ζωντανή μετάδοση σήμερα στις 5 το απόγευμα ο Αποστόλης Σακκάς και ομάδα μαθητών του

Θα εμφανιστούν σε ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ Θεσσαλίας από το studio του Βόλου προσφέροντας ένα ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα

Στα «Ηχοχρώματα της ΕΡΤ Θεσσαλίας και στην εκπομπή του συναδέλφου Γιώργου Διαμαντόπουλου θα εμφανιστεί ο Φαρκαδόνιος συνθέτης και σολίστ του μπουζουκιού Αποστόλης Σακκάς. Ο ταλαντούχος μουσικός που χρόνια τώρα αφήνει το μουσικό και στιχουργικό στίγμα στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, της Θεσσαλίας, της χώρας και ευρύτερα.

Ο Αποστόλης Σακκάς θα εμφανιστεί στην εκπομπή στις 5 του απογεύματος της Παρασκευής με ομάδα μαθητών του, ζωντανά από το studio της ΕΡΤ Βόλου, σε δίκτυο των δύο Θεσσαλικών  ΕΡΤ Λάρισας και ΕΡΤ Βόλου στους 98,3 -100,7 και 101,2 στα FM και μέσω διαδικτύου:  http://webradio.ert.gr/larisa/&http://webradio.ert.gr/volos/

Χορηγός της  εκπομπής είναι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου  www.zagorin.gr  και το Ρε Μινόρε στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Ο Απόστολος Σακκάς έχει πτυχία Αρμονίας και Αντιστιξης. Έχει συνεργασθεί με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, Γιώργο Κατσαρό, Μίμη Πλέσσα, και σαν νέο ταλέντο έπαιζε στα 90’s σε ζωντανή εκπομπή στο MEGA με τη Σοφία Βόσσου.

Σήμερα ο Αποστόλης Σακκάς θα παρουσιαστεί με το τμήμα  του Ωδείου Kολόβα σε τραγούδια των Μάνου Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Γιώργου Ζαμπέτα.

Παίρνουν μέρος οι:  Βασίλης  Κούτσικος, Γιάννης Λιάκος, Γιάννης  Μπότης, Θέμης Νταλαρίζος, Θανάσης Νταμάγκας και  Γιάννης  Σακκάς.