Σημαντικές οι διακρίσεις για το ΓΕΛ Οιχαλίας

Επιτυχίες καταγράφτηκαν στο στους Ζ΄ Διαλυκειακούς Ρητορικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στα Τρίκαλα  

Σημαντική υπήρξε η παρουσία και οι διακρίσεις των μαθητών του γενικού λυκείου Οιχαλίας στους Ζ΄ Διαλυκειακοί Ρητορικοί Αγώνες που διοργανώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο 1ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων.

Για μια ακόμη φορά δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να συμμετέχουν και να διαγωνιστούν μέσα σε ένα αυστηρά καθορισμένο πλαίσιο κανόνων, να καλλιεργήσουν την κριτική σκέψη τους, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, στη λογική, να επιχειρηματολογήσουν και να συνεργαστούν με τους συμπαίκτες τους. Οι μαθητές του  ΓΕΛ Οιχαλίας που έλαβαν μέρος στους Ζ΄ Διαλυκειακούς Ρητορικούς Αγώνες ήταν  ο Λούσα Ντίτμιρ στον Αυθόρμητο  λόγο, η Τσανά Εύη στο αγώνισμα της Ορθογραφίας και οι μαθήτριες  Χότζα Φραντζέσκα και Βασιλάρα Χριστίνα  ως Χρονομέτρες.

Ο σύλλογος καθηγητών του Λυκείου Οιχαλίας συγχαίρει τη  μαθήτρια  Τσανά  Εύη, η οποία απέσπασε το πρώτο βραβεία στην Ορθογραφία καθώς και όλους μαθητές  για την συμμετοχή τους .

Συγχαρητήρια στους  φιλολόγους εκπαιδευτικούς  Γέρμανο Δημήτριο και Πανάγου Νικολέτα που  προετοίμασαν τους μαθητές του σχολείου για την συμμετοχή τους, στους κριτές,  Κορκή Άγγελο και Αλεξίου Ελένη  που ενεπλάκησαν ενεργητικά και παρακολούθησαν, την Παρασκευή 1 Μαρτίου τους προκριματικούς Αγώνες και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 τους ημιτελικούς και τους τελικούς των αγωνισμάτων.