Συνάντηση της διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας με τον πρόεδρο της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας

Λίγες μονάχα εβδομάδες χωρίζουν και τους κυνηγούς της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας από την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου που ξεκινά στο δεύτερο μισό του Αυγούστου.

Ο νεοσύστατος Σύλλογος και τα μέλη της νέας διοίκησης προετοιμάζονται το τελευταίο διάστημα προκειμένου να ξεκινήσει ομαλά η νέα περίοδος και οι κυνηγοί της περιοχής να ασκήσουν το χόμπι στα βουνά και στις πεδιάδες της ακτίνας δράσης του τοπικού Οργάνου.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρκαδόνας δέχτηκε την επίσκεψη του προέδρου της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Βαγγέλη Μπαλαντζού. Ο πρόεδρος συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας όπου όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σειρά θεμάτων που άπτονται της θήρας.

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα εποικοδομητική. Αφού ο πρόεδρος ενημέρωσε εκτενώς τα μέλη της διοίκησης, για τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχουν την εύρυθμη λειτουργία, ακολούθησε περιοδεία στην περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας όπου και έγινε ο προγραμματισμός υλοποίησης μιας σειράς φιλοθηραματικών έργων.

Πιο συγκεκριμένα προγραμματίστηκε η τοποθέτηση δυο ποτίστρων, ειδικά για τα θηράματα σε περιοχές όπου εμφανίζουν έλλειψη νερού κατά την ξηροθερμική περίοδο. Επίσης προγραμματίστηκε η δημιουργία ενός χώρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης – ενημέρωσης όχι μόνο των κυνηγών αλλά και των πολιτών.

Το Δ.Σ. του τοπικού Οργάνου ευχαριστεί θερμά για την παρουσία και τη στήριξη του προέδρου κ. Μπαλαντζού απέναντι στο Σύλλογο.