Συνεχίζονται οι διακρίσεις των αθλητών του ΑΣ «ΘΕΣΣΑΛΟΣ»

Σε απολογισμό του μήνα που αφήσαμε πίσω μας, το Νοέμβριο του 2016, προχώρησε η διοίκηση και οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «ΘΕΣΣΑΛΟΣ».

Ενός δραστήριου Συλλόγου που κατέχει στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις, που έχουν κατακτήσει αθλητές του από την περιοχή της Φαρκαδόνας και γενικότερα του νομού.

Τον περασμένο μήνα ο «ΘΕΣΣΑΛΟΣ» συνέχισε την επιτυχημένη, γεμάτη μικρές και μεγάλες διακρίσεις πορεία του.

Μεγάλη δραστηριότητα ανέπτυξε ο ΑΣ «ΘΕΣΣΑΛΟΣ» το μήνα Νοέμβριο με το τμήμα Kick Boxing.

Στις 6 Νοεμβρίου συμμετείχε σε διασυλλογικό πρωτάθλημα στο γήπεδο Μακεδονικού Θεσσαλονίκης σε αγώνες εμπειρίας με αθλητές ηλικίας 8 έως 16 ετών.

Οι αθλητές αν και ήταν η πρώτη τους συμμετοχή έδειξαν πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι εξής αθλητές: Ζώης Σπύρος, Τσιούφης Ευριπίδης, Τσιούφης Άγγελος, Γκαγκάς Δημήτρης, Καλογρηάς Σταμάτης , Μπαρούχας Ορφέας.

Στις 13 Νοεμβρίου ο αθλητής Παλάντζας Στέφανος αγωνίστηκε σε επίλεκτους αγώνες, επίσης στην Θεσσαλονίκη σε αγώνα πλήρους επαφής. Ο αθλητής κέρδισε το χρυσό μετάλλιο μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση.

Ο επόμενος αγώνας του Παλάντζα θα είναι στις 4 Δεκεμβρίου επίσης σε βραδιά επιλέκτων στο Λιτόχωρο υπό την αιγίδα της ΕΟΜΑ.

Στις 26 Νοεμβρίου ο ΑΣ «ΘΕΣΣΑΛΟΣ» διοργάνωσε τεχνικό σεμινάριο στο Athletic park karakousis με τον κ. Σαριανίδη Γεώργιο, πρόεδρο της ΕΟΜΑ, όπου ομάδα του συλλόγου με τους προπονητές, Ευθύμιο Καραβίνο και Καλογράνα Κων/νο διδάχτηκαν θεωρητικά και πρακτικά τεχνικές του αθλήματος.