Σκυλί ράτσας πιτ μπουλ έσπειρε τον τρόμο σε χωριό των Τρικάλων

Μανιασμένο σκυλί ράτσας πιτ μπουλ σκόρπισε τον τρόμο και τον πανικό στον συνοικισμό του Φλαμουλίου, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN, το πιτ μπουλ ήταν αφημένο από τον ιδιοκτήτη του σε περιφραγμένο οικόπεδο εντός των ορίων του συνοικισμού, προκειμένου να φυλάει γεωργικά μηχανήματα που ανήκαν στον ίδιο, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το σκυλί βγήκε έξω από το οικόπεδο και με άγριες διαθέσεις τριγυρνούσε στους δρόμους του Φλαμουλίου, σπέρνοντας τον πανικό σε κατοίκους και άλλα ζώα.

Αφού πρώτα επιτέθηκε για αρκετά λεπτά σε ένα ζευγάρι και το σκυλάκι τους που βρίσκονταν στην αυλή ταβέρνας της συνοικίας, δαγκώνοντας το σκυλάκι στο λαιμό και το πρόσωπο και αφήνοντάς το μόνο μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες αρκετών ενηλίκων που έτυχε να βρίσκονται στην ταβέρνα, στη συνέχεια κατευθύνθηκε με «δολοφονική» διάθεση στην αυλή σπιτιού, παρακείμενο σε μίνι-μάρκετ της συνοικίας, όπου επιτέθηκε στον φιλήσυχο σκύλο της οικίας και με δαγκώματα τον τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ η οικογένεια που κατοικεί στο σπίτι για να προστατευτεί από τα δόντια του άγριου σκύλου, έμεινε κλεισμένη στο σπίτι για αρκετή ώρα.

Στο σημείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να μαζέψουν τον εξαγριωμένο σκύλο, αλλά και μέλη φιλοζωικής οργάνωσης.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας και του φονευθέντος σκύλου υπέβαλε μήνυση στον ιδιοκτήτη του πιτ μπουλ για θανάτωση ζώου και ψυχική οδύνη και η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

ΠΗΓΗ:trikalain.gr