Στα Λουτρά Πόζαρ και στην Έδεσσα ξεναγήθηκαν οι ηλικιωμένοι του Γριζάνου

Εντυπωσιασμένα επέστρεψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Γριζάνου από την μονοήμερη εκδρομή που διοργάνωσε ο Δήμος Φαρκαδόνας στο νομό Πέλλας

Άφησαν κατά μέρους τα προβλήματα που δημιουργούν οι περικοπές των συντάξεων, των χαμηλών μισθών και σειρά άλλων, κι είπαν να χαλαρώσουν στην εκδρομή που διοργάνωσε για εκείνους ο Δήμος Φαρκαδόνας. Ο λόγος για τους ηλικιωμένους, μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, ΚΑΠΗ Γριζάνου που συμμετείχαν στην εκδρομή στο νομό Πέλλας.

Οι ηλικιωμένοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα Λουτρά Πόζαρ, σ’ ένα ιδιαίτερα όμορφο και θεραπευτικό σημείο. Πολλοί υπήρξαν οι ηλικιωμένοι που απήλαυσαν το μπάνιο τους στα θεραπευτικά νερά της περιοχής, ενώ άλλοι πραγματοποίησαν την βόλτα τους θαυμάζοντας το μοναδικό τοπίο. Φυσικά η εκδρομή δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και μια στάση στους Καταρράκτες της Έδεσσας. Οι ηλικιωμένοι απόλαυσαν την δροσιά και την ομορφιά της πρωτεύουσας του νομού Πέλλας, μην κρύβοντας την ευχαρίστησή τους.

Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση της εκδρομής ευχαρίστησαν το Δήμο Φαρκαδόνας για την όμορφη εκδρομή που τους προσέφερε και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.