Στα σχολεία επέστρεψαν οι μαθητές

Ομαλά χωρίς προβλήματα κύλησε η πρώτη ημέρα στα διδακτήρια του Δήμου Φαρκαδόνας με τους μαθητές να παραλαμβάνουν τα βιβλία τους μετά την ολοκλήρωση της τελετής του Αγιασμού

Με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης η νέα διδακτική χρονιά και στα σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας.

Μετά από τρεις περίπου μήνες ξενοιασιάς και ξεκούρασης οι μαθητές του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά και των υπολοίπων περιοχών του νομού επέστρεψαν στα θρανία με τα συναισθήματα να είναι ανάμικτα.

Το σχολικό κουδούνι στα περισσότερα σχολεία χτύπησε στις 8:30 περίπου το πρωί, κηρύσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την έναρξη μιας νέας περιόδου και βάζοντας… τέλος στις καλοκαιρινές διακοπές.

Αρκετά σχολεία ήταν εκείνα που δέχτηκαν τις επισκέψεις εκπροσώπων φορέων της περιοχής και αιρετών.

Σε σχολικά συγκροτήματα της περιοχής μας περιόδευσαν αιρετοί του Δήμου Φαρκαδόνας, που ευχήθηκαν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα για τους μαθητές της πρώτης τάξης του δημοτικού οι οποίοι πέρασαν για πρώτη φορά το κατώφλι του δημοτικού σχολείου, όπως και για όλους εκείνους τους μαθητές της Α΄ γυμνασίου και της Α΄ λυκείου.

Ομαλά και χωρίς προβλήματα κύλησε η πρώτη ημέρα στα σχολεία μας σύμφωνα με τους διευθυντές των σχολείων μας.

Στην πλειονότητα των σχολείων σήμερα οι μαθητές παρέλαβαν τα σχολικά τους βιβλία μετά το τέλος της τελετής του Αγιασμού κι από αύριο ξεκινούν κανονικά τα μαθήματα.

Φωτογραφικό υλικό:Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Φαρκαδόνα.