Στα σχολεία βρίσκονται τα βιβλία του δημοτικού

Από το Σεπτέμβρη αμέσως μετά τον Αγιασμό θα μοιραστούν στους μαθητές καθώς οι σχολικοί τίτλοι στάλθηκαν στα διδακτήρια στην ώρα τους

Στην ώρα τους φαίνεται πως αποστάλθηκαν και φέτος τα σχολικά βιβλία που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σχολική χρονιά από μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Στην περίπτωση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί καθώς το υπουργείο Παιδείας από τις αρχές του περασμένου Ιούνη απέστειλε τα σχολικά βιβλία που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα περίοδο στη διεύθυνση.

Συγκεκριμένα το σύνολο των σχολικών βιβλίων μεταφέρθηκε από την Αθήνα στα Τρίκαλα τον προηγούμενο μήνα. Μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν τα συνεργία παραλαβής, διαχωρίστηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες των σχολείων και στη συνέχεια διανεμήθηκαν στα διδακτήρια. Σε κάποιες περιπτώσεις σχολείων από την καταγραφή που έγινε, υπήρχαν κάποιοι τίτλοι από την περασμένη χρονιά με αποτέλεσμα στις συγκεκριμένες μονάδες ο αριθμός να είναι μικρότερος σε σχέση με άλλες.

Βέβαια η διεύθυνση έχει στη διάθεσή της ένα μέρος βιβλίων, τα οποία αν προκύψει ανάγκη ή ελλείψεις θα τα διαθέσει στα σχολεία.

Ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Γιώργος Κωνσταντάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του από το συγκεκριμένο γεγονός καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία.

Τα βιβλία τα τελευταία έτη αποστέλλονται κανονικά και στην ώρα τους χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα και καθυστερήσεις.

Ο διευθυντής της τοπικής εκπαιδευτικής διεύθυνσης υπογράμμισε ότι το Σεπτέμβριο και με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι μαθητές από την πρώτη κιόλας ημέρα μετά τον Αγιασμό θα παραλάβουν τα βιβλία τους.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *