Στα σκαριά νέα αυτοδιοικητική κίνηση για το Δήμο Φαρκαδόνας

Νέο υποψήφιο θα δούμε τις επόμενες ημέρες ο οποίος θα προέρχεται από το χώρο της Κεντροαριστεράς και το ΚΙΝ.ΑΛ.

Η μάχη της υποψηφιότητας για το Δήμο Φαρκαδόνας συνεχίζεται. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί το ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον που παρουσιάζεται από τους μνηστήρες. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 4 επίσημες υποψηφιότητες, τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά, από τις πληροφορίες που καταφθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Τώρα ποιοι από τους μνηστήρες θα φτάσουν έως το τέλος, αυτό φτάνει να το δούμε την τελευταία Κυριακή του Απριλίου, όπου θα ανακοινωθούν και επίσημα οι υποψηφιότητες.

Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η Τοπικής Οργάνωση του Κινήματος Αλλαγής στο Δήμο Φαρκαδόνας, προϊδεάζει για νέα υποψηφιότητα, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση βρίσκεται στα σκαριά νέα αυτοδιοικητική κίνηση, η οποία θα βγει στο φως της δημοσιότητας αρκετά σύντομα.

Η υποψηφιότητα προέρχεται από τον χώρο του «Κινήματος Αλλαγής», καθώς η κεντροαριστερά έχει παράδοση στον Δήμο με αυτοδιοικητικά στελέχη, τα όποια έκαναν τον αγώνα τους, έτσι ώστε να βάλουν ένα λιθαράκι για το καλό του Δήμου αλλά και της παράταξης.

Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο με αυτοδιοικητική εμπειρία, με λεπτομερή γνώση στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Άνθρωπο που προέρχεται από τη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας με ιδιαίτερη σχέση τόσο τη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας, όσο και τη Δημοτική Ενότητα Πελινναίων.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν επαφές με στελέχη του Δήμου μας.

Τελικά ο Δήμος Φακαδόνας αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ υποψηφιοτήτων…