Στα Τρίκαλα θα μιλήσει την Κυριακή ο Γιώργος Καμίνης

Ο υποψήφιος για την προεδρεία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς θα μιλήσει στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων.

Στη Θεσσαλία θα περιοδεύσει από σήμερα έως και την Κυριακή ο υποψήφιος για την προεδρεία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης.

Μεταξύ των περιοχών που θα επισκεφτεί ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρεία της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» είναι και τα Τρίκαλα.

Η περιοδεία ξεκινά σήμερα Παρασκευή στις 11:30 το πρωί όπου ο κ. Καμίνης θα βρεθεί στα Φάρσαλα και θα συναντηθεί με το δήμαρχο κ. Άρη Καραχάλιο και τοπικούς παράγοντες. Στις 3 το μεσημέρι θα επισκεφτεί το ΙΕΚ «Open Mellon» στη Λάρισα όπου θα αναπτύξει συζήτηση με τους σπουδαστές.

Στις 6 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ενώ στις 19:30 το απόγευμα θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο Ξενοδοχείο «Metropol».

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 11:30 το πρωί θα συναντηθεί με φίλους και εθελοντές στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΔΚ, Μεγάλου Αλεξάνδρου 34, Καρδίτσα) ενώ στη 1 το μεσημέρι θα επισκεφτεί το χώρο της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας. Στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Park, στον Βόλο.

Η περιοδεία του κ. Καμίνη ολοκληρώνεται την Κυριακή με επίσκεψη στα Τρίκαλα όπου στις 11:30 το πρωί θα μιλήσει στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων.