Στα ύψη εκτοξεύτηκε το κέφι στο Cafe-Bar «Xaos»

Το Cafe-Bar «Xaos» ξεσήκωσε το βράδυ της Πέμπτης κρηνιώτες και επισκέπτες

Κάτω από τον έναστρο ουρανό της Κρήνης και υπό το φώς φεγγαριού που ομόρφυνε την καλοκαιρινή νύχτα οι κάτοικοι του χωριού και οι επισκέπτες το διασκέδασαν αρκετά.

Ομόρφυναν τη νύχτα με την μουσική, τη διασκέδαση, το χορό που προσέφερε η εξαιρετική ψυχαγωγική βραδιά που χάρισε το Cafe-Bar «Xaos».

Μια εκδήλωση που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων καθώς το πρόγραμμά της προσέφερε πλούσια λαϊκοδημοτική μουσική με την εμφάνιση της πολυμελούς ορχήστρας με τον Αποστόλη Καραγιάννη, τη Μαριέττα Βίτσου στο τραγούδι, τον Αποστόλη Οικονόμου στα πλήκτρα, τον Μπάμπη Λίτρα στην κιθάρα, τον Γιώργο Γιαννούλα στο κλαρίνο, τον Δημήτρη Αγνάντο στο μπουζούκι και τον Άγγελο Καπάνη στα ντραμς.

Πλήθος κόσμου από το χωριό αλλά και άλλα σημείου του νομού βρέθηκε στο στέκι του χωριού και της νεολαίας, για να απολαύσει το μοναδικό πρόγραμμα.

Η μουσική, τα τραγούδια, η παρέα, εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη με τοον κόσμο να ζει μια όμορφη μουσική νύχτα που διήρκησε μέχρι τα ξημερώματα

Φυσικά το Cafe-Bar «Xaos» δεν μένει μονάχα εδώ. Προετοιμάζει νέες μουσικές εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στους κατοίκους, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας.