Σταγόνες ζωής και κοινωνικής ευαισθησίας από τους Φαρκαδόνιους

Δημότες του Δήμου μας προσέτρεξαν και συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Κοινωνική αλληλεγγύη, υποστήριξη και το κυριότερο ανθρωπιά γέμισε το πρωί της Τετάρτης το πρώην Δημαρχείο Φαρκαδόνας. Ένα σημείο στο οποίο αποφασίστηκε να διεξαχθεί εθελοντική προσφορά αίματος, το οποίο θα προσφερθεί για τις αυξημένες ανάγκες των τραυματιών των φονικών πυρκαγιών της Ατικκής.

Την διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας ανέλαβε ο  Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το τοπικό Κέντρο Υγείας.

Από την έναρξη της διαδικασίας αρκετοί ήταν οι Φαρκαδόνιοι που έσπευσαν να διαθέσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους, προσφέροντας αίμα για τους πυρόπληκτους. Η συμμετοχή των Φαρκαδόνιών κρίθηκε ικανοποιητική, αν κρίνει κανείς και από το γεγονός ότι αρκετοί βρίσκονται σε διακοπές, ενώ προσφάτως είχαν υλοποιηθεί κι άλλες παρόμοιες διοργανώσεις τόσο στην Φαρκαδόνα, όσο και σε χωριά.

Οι φιάλες που συγκεντρώθηκαν θα αποσταλούν από το νοσοκομείο Τρικάλων στην Αθήνα και στα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύονται τραυματίες των πυρκαγιών.

Όπως υποστήριξαν τόσο οι γιατροί, όσο και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Φαρκαδόνας η συμμετοχή του κόσμου αναδεικνύει έμπρακτα την στήριξη και την αλληλεγγύη.