Στη Διεθνή Έκθεση Sial Paris 2018 συμμετείχε ο Όμιλος «ΥΦΑΝΤΗΣ»

Τον Όμιλο «ΥΦΑΝΤΗΣ» εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής κ.  Γεραζούνης Στέλιος καθώς επίσης και ο κ. Κώστας Κοκκινίδης, εκπροσωπώντας τη Θεσσαλία και προάγοντας τα Θεσσαλικά προϊόντα.

Στην μεγαλύτερη Διεθνή Εμπορική Έκθεση τροφίμων και ποτών του 2018 σε ευρωπαϊκό επίπεδο, συμμετείχε ο Όμιλος «ΥΦΑΝΤΗΣ».

Στελέχη του Ομίλου συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2018, που πραγματοποιείται από τις 21-25 Οκτωβρίου 2018 στη Γαλλία. Τον Όμιλο «ΥΦΑΝΤΗΣ» εκπροσωπούν ο γενικός διευθυντής κ. Στέλιος Γεραζούνης καθώς επίσης και ο κ. Κώστας Κοκκινίδης, εκπροσωπώντας τη Θεσσαλία και προάγοντας τα Θεσσαλικά προϊόντα.

Η συμμετοχή του Ομίλου εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής, ανάδειξης και προώθησης των τοπικών πιστοποιημένων προϊόντων.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη Διεθνή Εμπορική Έκθεση τροφίμων και ποτών του 2018 σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία έχει υψηλή επισκεψιμότητα, προσελκύοντας εισαγωγείς, διανομείς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Δίνει την ευκαιρία πρόσβασης στη Γερμανική, την Ευρωπαϊκή, αλλά και τη Διεθνή αγορά και συμβάλει στην ανάπτυξη και ενίσχυση των εξαγωγών και στην στήριξη της αναγνωρισιμότητας των πιστοποιημένων προϊόντων.