Στη Φαρκαδόνα περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου ο Βασίλης Κακάλιας

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων με το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» περιόδευσε στην εβδομαδιαία αγορά της Φαρκαδόνας και συνομίλησε με τους παραγωγούς – μικροπωλητές, όπως επίσης και με τον απλό κόσμο

Με παραγωγούς, μικροπωλητές, αλλά και με πλήθος κατοίκων, συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας ο Βασίλης Κακάλιας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων με το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» όπου και έτυχε θερμής υποδοχής.

Ο Οιχαλιώτης γιατρός, ιδιαίτερα γνωστό και προσφιλή πρόσωπο και για τους κατοίκους της Φαρκαδόνας και των γύρω χωριών περιόδευσε στους πάγκους της λαϊκής αγοράς και συνομίλησε με τους παραγωγούς και μικροπωλητές.

Βεβαίως κυρίαρχα ζητήματα τα προβλήματα όλων των κοινωνικών ομάδων, τα εξειδικευμένα των παραγωγών, όπως και αυτά με τα οποία δεν ασχολήθηκε η υπάρχουσα Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας, δίνοντας τις επιθυμητές λύσεις. Οι παρεμβάσεις του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη καίριες, όπως άλλωστε και οι θέσεις του συνδυασμού με επικεφαλής τον Νίκο Τσιλιμίγκα.

Αργότερα ο κ. Κακάλιας είχε συναντήσεις με πολιτικά στελέχη της κεντροαριστεράς που βρέθηκαν στην περιοχή. Στελέχη με τα οποία ο Βασίλης Κακάλιας  ανήκουν στον προοδευτικό χώρο, με ίδιες ιδέες που επιδιώκουν την αλλαγή και την ανανέωση σε όλα τα επίπεδα.