Στη γενική συνέλευση των μηχανοσιδηρουργών και αλουμινοκατασκευαστών Φαρκαδόνιοι επαγγελματίες

Σειρά θεμάτων που απασχολούν το κλάδο των μηχανοσιδηρουργών και αλουμινοκατασκευαστών απασχόλησαν την σημερινή, απογευματινή, έκτακτη, γενική συνέλευση του τοπικού Σωματείου.
Στην γενική συνέλευση συμμετείχαν και Φαρκαδόνιοι επαγγελματίες που αποτελόύν μέλη του Σωματείου.
Στη διάρκεια της συνέλευσης ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Χρήστος Γκαραγκούνης ενημέρωσε τους συναδέλφους του για την μεγάλη καμπάνια που θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα με σκοπό να φέρει τον κόσμο κοντά στις επιχειρήσεις τους.
Σύμφωνα με το κ. Γκαραγκούνη το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» δεν προχωρά στην παρούσα φάση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εργασία στις τοπικές επιχειρήσεις. Σκοπός του Σωματείου είναι η έναρξη μιας διαφημιστικής καμπάνιας που θα αναφέρεται στην αξία της ενεργειακής θωράκισης των οικιών, καλώντας τον κόσμο να επενδύσει μόνος του, λαμβάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες. Η συγκεκριμένη ιδέα ανήκει στον πρόεδρο του Σωματείου ενώ την ενστερνίζονται κι άλλα Σωματεία ανά την Ελλάδα.
Κατά την διάρκεια της γενική συνέλευσης η συζήτηση επεκτάθηκε στις ενέργειες που πρέπει να καταβληθούν από μηχανοσιδηρουργούς και αλουμιονοκατασκευαστές για το μητρώο αποβλήτων των επιχειρήσεων καθώς η προθεσμία των αιτήσεων λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ διάλογος αναπτύχτηκε και για τα πτυχία ηλεκτροσυγκολλητών – οξυγονοκολλητών.