Στη μάχη της πίτας και των χοροεσπερίδων Σύλλογοι και φορείς του δήμου Φαρκαδόνας

Με την έλευση του νέου χρόνου Σύλλογοι και φορείς του δήμου Φαρκαδόνας προετοιμάζονται για τις εκδηλώσεις κοπής πίτας και τις ετήσιες χοροεσπερίδες τους.

Ήδη οι συζητήσεις για τις εν λόγω διοργανώσεις ξεκίνησαν ενώ κάποιοι εκ των συλλόγων της περιοχής μας έχουν ορίσει τις ημερομηνίες για τις ετήσιες εκδηλώσεις.

Ειδικά την φετινή χρονιά εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου, μιας και οι Απόκριες, συγκριτικά με άλλες χρονιές, γιορτάζονται αρκετά νωρίς στις 19 και 26 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, οι διοργανωτές προετοιμάζονται εντατικά προκειμένου να προλάβουν πριν την έναρξη της Τεσσαρακοστής του Πάσχα.

Μεταξύ των Συλλόγων που θα κόψουν τις πίτες τους είναι εκείνοι του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας, του Συλλόγου Γυναικών Οιχαλίας, του Βλαχόφωνου Συλλόγου Φαρκαδόνας και Περιχώρων, του Μουσικού Συλλόγου «Αμφίων», του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρωτού «Ο Άγιος Γεώργιος»,το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας ενώ τη σκυτάλη θα λάβουν και τα σχολεία της περιοχής μας καθώς και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι των χωριών.

Παράλληλα με τις κοπές της πίτας χοροεσπερίδες αναμένεται να διοργανώσουν πέραν των Συλλόγων αρκετοί φορείς και  Αθλητικοί Όμιλοι.