Στη μάχη της σποράς ο Γιάννης Παλαμιώτης

Ισάξια μοιράζει το χρόνο του, στις αυτοδιοικητικές και επαγγελματικές ανάγκες ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Παναγίτσας κ. Γιάννης Παλαμιώτης. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της καλλιεργητικής περιόδου, ο κ. Παλαμιώτης έχει ριχτεί στη μάχη της σποράς των σιτηρών. Δίπλα του ο καλός του φίλος και έμπορος αγροτικών προϊόντων κ. Αχιλλέας Λίτσιος, ο οποίος συμβάλει, ώστε να επιταχυνθούν οι εργασίες, όσο οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Ο φακός του KriniTrikalon.gr συνάντησε τον κ. Παλαμιώτη  στο χωράφι στην  Παναγίτσα με τον τον κ. Λίτσιο και φίλους  συγχωριανούς του εν ώρα εργασίας. Είχε πολλά να πει κι ακόμη περισσότερα να θυμηθεί.

«Η αγροτιά πάει από το κακό στο χειρότερο, σπέρνουμε και δεν ξέρουμε τι θα θερίσουμε το καλοκαίρι. Κι αν θερίσουμε, σε τι τιμές θα πουλήσουμε το καλοκαίρι. Το κόστος παραγωγής είναι δυσβάσταχτο, καθώς όλα τα εφόδια κάθε χρόνο γίνονται πιο ακριβά ενώ οι τιμές συνεχώς μειώνονται.», είπε ο κ. Παλαμιώτης.

Περιγραφικός, όπως πάντα, ο πρόεδρος και μαχητικός καθώς πρωτοστάτησε στις περσινές κινητοποιήσεις της Νίκαιας.

Όσο για φέτος δεν χωρά αμφιβολία ότι θα τον συναντήσουμε στο ίδιοι μετερίζι καθώς όπως ανέφερε οι αγρότες χόρτασαν από λόγια, όχι όμως και από πράξεις.