Στη μεγάλη στιγμή για την Παιδεία και η δική μας Ευαγγελία Γριζανίτη

Η «Eurobank» βράβευσε για μια ακόμη χρονιά τους 93 αριστούχους των ΓΕΛ της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για την πρωτιές τους στις πανελλήνιες εξετάσεις

Τους αριστούχους μαθητές από τη Θεσσαλία, όπως επίσης και τη Στερεά Ελλάδα  βράβευσε η «Eurobank», σε εκδήλωση που διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου.  Πρόκειται για 93 μαθητές από σχολεία που αποφοίτησαν το 2018 και στις Πανελλαδικές εξετάσεις κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 18.500 μόρια.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε κι ένα δικό μας παιδί, η Ευαγγελία Γριζανίτη, πρώην πλέον μαθήτρια του ΓΕΛ Φαρκαδόνας, η οποία στις πανελλήνιες εξετάσεις του περασμένου καλοκαιριού, κατάφερε να «σπάσει τα κοντέρ» συγκεντρώνοντας 19.236 μορίων.

Η Ευαγγελία μαζί με τους υπολοίπους 92 αποφοίτους Λυκείων, που συγκέντρωσαν άνω των 18.500 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις, κατακτώντας τους στόχους της εισαγωγής τους και μάλιστα στις πρώτες θέσεις των σχολών επιλογής τους, παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μια λαμπερή τελετή όλο χαμόγελα. Σε κάθε έναν από τους συνολικά 93 μαθητές η Eurobank άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό καταθέτοντας το ποσό 800 ευρώ. Υπερήφανοι οι γονείς και φίλοι των βραβευθέντων μαθητών που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για να τους καμαρώσουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθειά τους που έφερε τους πρώτους καρπούς.
Για την ιστορία «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητα. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ. Από το 2003 που ξεκίνησε έχει βραβεύσει συνολικά 16.835 αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα ενώ μαζί με τους 890 που βραβεύονται φέτος ο αριθμός ανέρχεται σε 17.725.

Το βραβείο της Ευαγγελίας παρέλαβαν οι γονείς της καθώς η ίδια λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.