Στη μία αύριο το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στην Χρύσα!

Η 56χρονη νοσηλεύτρια από την Οιχαλία έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης χτυπημένη από την επάρατο νόσο σκοπώντας πόνο και θλίψη στους οικείους, τους συγγενείς και σε όλους όσους είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν

Η Χρύσα Αλέξίου δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από μια σκληρή και σύντομη μάχη με την επάρατο νόσο. Το μεσημέρι της Τρίτης έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος και την θλίψη το σύζυγό της και την 11χρονη κορούλα της, τη μητέρα της, τους συγγενείς και όλους όσους την γνώριζαν.

Η 56χρονη εργαζόταν στο τμήμα βραχείας νοσηλείας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και τον τελευταίο καιρό έδινε γενναία μάχη με την επάρατο, νοσηλευόμενη σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Θα κηδευτεί αύριο Πέμπτη από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας στη μία το μεσημέρι ενώ η σορός της θα βρίσκεται στον ναό μία ώρα νωρίτερα, περίπου στις 12:00.

Να σημειώσουμε πως η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων σε ένδειξη τιμής, αποφάσισε να παραστεί στη νεκρώσιμο ακολουθία και να αναλάβει τη δαπάνη της κηδείας

Καλό ταξίδι Χρύσα!