Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβούν οι Χριστιανοί μάρτυρες του Ιεχωβά της περιοχής μας

Ξεκίνησαν οι ετήσιες συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στην συμπρωτεύουσα επί τριημέρων μέχρι και τις 19 Αυγούστου

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβούν οι Χριστιανοί μάρτυρες του Ιεχωβά προκειμένου να παραστούν στις ετήσιες συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στην συμπρωτεύουσα.

Το πρόγραμμα άνοιξε την περασμένη Παρασκευή και θα συνεχιστεί έως τις 19 Αυγούστου.

Το φετινό θέμα έχει ως τίτλο «Να είστε όλοι θαρραλέοι». Κάθε συνέλευση θα είναι τριήμερη και συγκεκριμένα θα ξεκινά Παρασκευή και θα ολοκληρώνεται Κυριακή και το πρόγραμμα θα επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα μέχρι και τις 19 Αυγούστου.

Το τριήμερο πρόγραμμα αποτελείται από 54 μέρη και θα περιλαμβάνει ομιλίες, ηχητικά δράματα, συνεντεύξεις και σύντομα βίντεο. Επίσης την τελευταία μέρα του προγράμματος θα παρουσιαστεί μια ταινία με τίτλο «Η ιστορία του Ιωνά – Μάθημα Θάρρους και Ελέους».

«Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για την επιλογή του φετινού θέματος. Όταν κοιτάμε τις ειδήσεις σήμερα βλέπουμε ξεκάθαρα ότι άνθρωποι διαφόρων ηλικιών αντιμετωποίζουν ανησυχίες και φόβους όσο ποτέ προηγουμένως. Χρειάζεται θάρρος για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις πιέσεις. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στις φετινές συνελεύσεις ώστε να ωφεληθούν από τις πρακτικές συμβουλές της Αγίας Γραφής», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των Χριστιανών Μαρτύρων.