Στην αντίπερα όχθη περνούν Νομαρχιακή και τοπική Επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ.

Άμεση απάντηση μετά τις χθεσινές καταγγελίες του Δ. Καϊμά για τη στήριξη υποψηφιότητας της κα Ελένης Χαλβατζά

Στην αντίπερα όχθη περνούν Νομαρχιακή και τοπική Επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ. απαντώντας με σκληρό τρόπο στα όσα ελέχθησαν μέσω επιστολής απο τον κ. Δημήτρη Καϊμά σχετικά με τη στήριξη της υποψηφίας δημάρχου κα Ελένης Χαλβατζά.

Τα δυο Οργανα επικαλούνται τις εγκυκλίους του κόμματος, και απευθυνόμενα στον κ. Καϊμα τονίζουν οτι Δημόσιες τοποθετήσεις πάντως για δήθεν «συρρίκνωση» και «αυτοδιαλυση» του χώρου, κάθε άλλο παρά τιμούν την όποια ιστορία του καθενός

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

“Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν είναι καθορισμένες από την εγκύκλιο του κόμματος, η οποία προβλέπει δύο στάδια:

Το πρώτο στάδιο αφορά τη διαβούλευση και την κατάθεση υποψηφιοτήτων για εύλογο χρονικό διάστημα. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε η προ διμήνου ανοιχτή συγκέντρωση στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Το δεύτερο στάδιο προβλέπει την σύγκλιση του οργάνου , με τη συμμετοχή συγκεκριμένων προσώπων, όπως γίνεται σε όλη την επικράτεια . Αυτή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν και αποφασίστηκε η στήριξη στην κύρια Χαλβατζά. Η μη αποδοχή των διαδικασιών αυτών, συνιστά μη αποδοχή στους κανόνες που ορίζει τον ίδιο το κόμμα.

Οι διαφωνίες τον ενδιαφερομένων προφανώς είναι αποδεκτές. Δεν είναι όμως αποδεκτή η παραποίηση της αλήθειας με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων . Σε κάθε περίπτωση, καλούμε τον κύριο Καϊμα, όπως και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, να συνταχθούν στην προσπάθεια της κυρίας Χαλβατζά.

Τα ιστορικά στελέχη, οφείλουν περισσότερο από τον καθένα να το πράξουν. Δημόσιες τοποθετήσεις πάντως για δήθεν «συρρίκνωση» και «αυτοδιάλυση» του χώρου, κάθε άλλο παρά τιμούν την όποια ιστορία του καθενός. Από πότε άλλωστε, οι επιλογές ανανέωσης, όπως αυτή της κυρίας Χαλβατζα, συρρικνώνουν το χώρο;”.