Στην Εφορία Αρχαιοτήτων Τρικάλων ο Βασίλης Κακάλιας

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» επισκέφτηκε την Υπηρεσία ώστε να πληροφορηθεί για το έργο της Υπηρεσίας που συμβάλει στην ανάδειξη του ιστορικού πλούτου

Οι επισκέψεις του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Βασίλη Κακάλια, με το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» έχουν πάντα στόχο την ενημέρωση και την καταγραφή κάθε αιτήματος και ζητήματος που αφορά φορείς του νομού, αλλά και πολίτες.

Οι συναντήσεις του υποψηφίου είναι καθημερινές και πέραν των άλλων εστιάζονται σε νευραλγικές Υπηρεσίες, οι οποίες παρουσιάζουν πλούσιο έργο για το νομό Τρικάλων.

Μια από αυτές και η Εφορία Αρχαιοτήτων Τρικάλων που έχει προσφέρει σημαντικά για την ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου του νομού. Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE», ο κ. Κακάλιας επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης την Εφορία Αρχαιοτήτων Τρικάλων όπου συναντήθηκε μ’ ένα γνώριμο πρόσωπο για εκείνον, την  προϊσταμένη κα Κρυσταλλία Ματζανά, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Κρήνη του Δήμου Φαρκαδόνας.

Κατά τη συνάντηση είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο της Υπηρεσίας, για κάθε ζήτημα που σχετίζεται με το έργο της, για τις ανάγκες της και την μελλοντική της πορεία.

Μέλημα του ίδιου είναι η πλήρη στήριξη στο σημαντικό έργο που επιτελείται, για την περεταίρω ανάδειξη του ιστορικού πλούτου, τόσο της περιοχής μας, όσο κι όλης της Θεσσαλίας.

Και έπεται συνέχεια για τον ίδιο καθώς στο πρόγραμμα του για το επόμενο διήμερο μέχρι και την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου υπάρχουν κι άλλες προγραμματισμένες επισκέψεις σε διάφορους φορείς του νομού.