Στην εκδήλωση των Γριζανιωτών Λάρισας ο Μικέλης Χατζηγάκης

Στον ετήσιο χορό των Γριζανιωτών Λάρισας παρέστη ο Μικέλης Χατζηγάκης, γιος του πρώην υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ. Σωτήρη Χατζηγάκη .

Ο κ. Χατζηγάκης  εξήρε το πλούσιο έργο του Συλλόγου και του προέδρου του κ. Σωτηρίου Δημήτρη ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό και την αγάπη του για το χωριό του Γριζάνου και των κατοίκων του.


«Το Γριζάνο είναι ένα από τα αγαπημένα μου χωριά. Εκτός από το ότι έχω πολύ καλούς φίλους εκεί, το χωριό αποτελείται από ανθρώπους εργατικούς και νοικοκυραίους. Ο πρόεδρος Δημήτρης Αντωνίου και ο τέως πρόεδρος Άγγελος Σωτηρίου φροντίζουν κάθε χρόνο να τηρούν τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, και βραβεύουν τα παιδιά που αριστεύουν και καταφέρνουν να μπουν στο πανεπιστήμιο. Γιατί και αυτοί, όπως και εγώ, πιστεύουμε πως η αριστεία δεν είναι ρετσινιά (όπως μας λένε στον ΣΥΡΙΖΑ) αλλά μια θεμελιώδης αξία που βοηθάει την κοινωνία να προοδεύσει.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Χατζηγάκης ο οποίος είχε την τιμή να συμμετέχει και στη βράβευση παιδιών του χωριού που πέρασαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ανώτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. 


2 Σχόλια

 1. Νατσινας Ξανθος
  14/01/2019 at 13:30

  Άλλος εθνοσωτήρας είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν από αιτήματα και σωματεία,έχουν την προίκα από τους κληρονόμους,και θέλουν να μας σώσουν,αυτοί που μας καταστρέψανε.

  Απάντηση
 2. Ταμ τουν
  14/01/2019 at 14:29

  Ο μικελισ έχει πίσω το κύριο σωτηρίου άγγελο βολεμένων στην πυροσβεστική Λάρισας επί Σωτήρη Χατζηγάκη και δεξί χέρι του ΜΙΚΕΛ κατάντησε το σύλλογο γριζανιτών μαγαζάκι τίσ ΝΔ …….ένασ τύπος που βολεύτηκε με απολυτήριο δημοτικού κατάντησε το σύλλογο μαγαζί πολιτικών γία πάρτυ του

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *