Στην κορυφή της πανελλήνιας κατάταξης ο Δημήτρη Παπαβασιλείου

Ο Τρικαλινός αθλητής του «ΑΠΣ Τρικάλων» στέφτηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων U15 2019

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων U15 2019 έφερε τεράστιες επιτυχίες για το νομό Τρικάλων και τον «ΑΠΣ Τρικάλων». Σημαντικότερη αυτή του Δημήτρη Παπαβασιλείου, μέλος του «ΑΠΣ Τρικάλων» που αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας, κατακτώντας την πρώτη θέση στα 41 kgr.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν το περασμένο Σάββατο στη Μαγνησία. Πέραν της τεράστιες διάκρισης του προαναφερόμενου αθλητή εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις των Οδυσσέα Καραγιάννη 5ου στα 62 kgr, Γεώργιου Καφρίτσα 6ου στα 68 kgr , Στέφανου Λώλη 6ου στα 57 kgr, Στούπη Παναγιώτη 8ου στα 65 kgr και Αντώνη Βουλιώτη 10ου στα 62 kgr.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου προστίθενται για φέτος ακόμη δυο μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε πανελλήνιους αγώνες.

Ο σύλλογός στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του Αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του έδωσαν κομμάτι από την ψυχή τους, ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Δημήτρη, τον Στέφανο, τον Αντώνη, τον Οδυσσέα, τον Γιώργο και τον Παναγιώτη για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.