Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα οι Παλαίμαχοι Νεοχωρίου

Συνεχίζεται επιτυχημένα το Πρωτάθλημα Παλαιμάχων νομού Τρικάλων προσφέροντας μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος Παλαιμάχων νομού Τρικάλων βρίσκονται οι Παλαίμαχοι ου Νεοχωρίου, προσμετρώντας 15 βαθμούς. Κατά την 7η Αγωνιστική ο αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων Βασιλικής και των Παλαιμάχων Νεοχωρίου αναβλήθηκε, ωστόσο τα υπόλοιπα παιχνίδια διεξήχθησαν κανονικά. Κατά την 7η Αγωνιστική οι Φίλοι του Νοσοκομείου ηττήθηκαν από την Πυροσβεστική με 0-3, όπως και οι Πολύτεκνοι από την Αστυνομία με 1-2, με την ποδοσφαιρική ομάδα των δασκάλων να λαμβάνει ρεπό.

Στην επόμενη 8η Αγωνιστική της 19 Μαρτίου οι Φίλοι του Νοσοκομείου θα αγωνιστούν με τους Δασκάλους στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου, η Πυροσβεστική θα υποδεχτεί τους Παλαίμαχους Βασιλικής στην Αγία Κυριακή και η Αστυνομία θα αντιμετωπίσει τους Παλαίμαχους Οιχαλίας στη Μουριά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 4 το απόγευμα ενώ οι Πολύτεκνοι θα λάβουν ρεπό.

Αναφορικά με την Βαθμολογία οι Παλαίμαχοι Οιχαλίας κατέχουν την πρώτη θέση με 15 βαθμούς και ακολουθούν: Δάσκαλοι 15 βαθμούς, Αστυνομία 10 βαθμούς, Πυροσβεστική 7 βαθμούς, Πολύτεκνοι 6 βαθμούς, Φίλοι Νοσοκομείου 3 βαθμούς και Παλαίμαχοι Βασιλικής 2 βαθμούς.

φωτο αρχειου