Στην Θεσσαλονίκη Λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος

Τίμησε με την παρουσία του τις Θρησκευτικές εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης της Αγίας Μαρίνας στη Θεσσαλονίκη χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεπτός ποιμενάρχης μας  επισκέφτηκε το φερώνυμο Ναό εκεί που λειτούργησε επί σειρά ετών, πριν την ενθρόνισή του στα Τρίκαλα.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος με εμφανή την συγκίνησή δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Παναγιώτατο κ. Άνθιμο για την τέλεση της ευχαριστιακής συνάξεως καθότι προσήλθε φέτος για πρώτη φορά ως Επίσκοπος της Εκκλησίας για την εορτή της Αγίας Μαρίνας.
Επίσης συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Ιερατικό Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, αρχιμανδρίτη Δαμασκηνό Πέτικα για την αρίστη διεξαγωγή της Ιεράς Πανηγύρεως.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιερός Ναός στον οποίο παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος, είναι πολύ γνώριμος στον ίδιο, καθώς επί 14 έτη τέλεσε ιερατικώς προϊστάμενος και κληρικός στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και συνεργάτης με τον διάδοχό του π. Δαμασκηνό στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως κατά την εδώ διακονία του ως ιερεύς.
Στο τέλος την διανομή του αντιδώρου έκανε ο Σεβασμιώτατος και έδωσε τις Αρχιερατικές του ευχές στο ευσεβές εκκλησίασμα το οποίο από νωρίς προσήλθε και κατέκλισε τον Ιερό Ναό παρά την έντονη βροχόπτωση.