Στηρίζει την υποψηφιότητα Ν. Τσιλιμίγκα το ΚΙΝ.ΑΛ.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της σύγκλισης του περιφερειακού συμβουλίου του κόμματος στη Λάρισα παρουσία Τρικαλινών αλλά και Φαρκαδόνιων στελεχών του κόμματος

Παρουσία αρκετών Τρικαλινών στελεχών του «Κινήματος Αλλαγής», όπως εξάλλου και αρκετών Θεσσαλών συγκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης το περιφερειακό συμβούλιο του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το περιφερειακό συμβούλιο του κόμματος μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αναφέρεται μεταξύ των άλλων τα εξής: «Αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη της υποψηφιότητας του καθηγητή Καρδιοχειρουργού Νικόλαου Τσιλιμίγκα ως επικεφαλής της παράταξης που θα συμμετέχει στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019. Η εξαιρετική παρουσία του στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η επιστημονική του κατάρτιση, η αγάπη του για τον άνθρωπο, η κοινωνική του αναγνώριση και η πολιτική συνέπεια που έχει επιδείξει ο Νίκος Τσιλιμίγκας σε όλες τις κρίσιμες μάχες, αποτελούν εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να διασφαλίσουν μια άλλη πορεία για τη Θεσσαλία. Είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να σχεδιάσει και να οδηγήσει μαζί με τον συνδυασμό του στην οικονομική και κοινωνική ανάταση της Θεσσαλίας. Το Κίνημα Αλλαγής με όλες τις δυνάμεις του στους 4 νομούς θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια».

Στην περιφερειακή σύσκεψη έδωσαν το παρόν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Μπαργιώτας, ο Γραμματέας του τομέα αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Τόλκας , το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργος Μπουλμπασάκος, ο πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης, ο πρώην βουλευτής Βασίλης Έξαρχος, καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι και στελέχη απ’ όλη τη Θεσσαλία.

Την επίσημη ανακοίνωση του κ. Τσιλιμίγκα , ως υποψηφίου περιφερειάρχη με το ΚΙΝ.ΑΛ. σχολίασε χθες στη Λέσχη 97,6 ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μάκης Ιακωβάκης:

«Θα ακολουθήσει σύντομα μια επίσκεψη του κ. Τσιλιμίγκα στα Τρίκαλα, καθώς βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας μιας ευρύτερης περιφερειακής κίνησης. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ, πάσα προσφορά είναι δεκτή και συζητήσιμη.

Έχω μεταφέρει στον κ. Τσιλιμίγκα ότι και στα Τρίκαλα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή και παρουσία, η απάντηση ήταν να μην βιαζόμαστε και ότι υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας.», ανέφερε ο κ. Ιακωβάκης.