Στις κάλπες για μια ακόμη Κυριακή οι Φαρκαδόνιοι

Από το πρωί άτομα του προοδευτικού χώρου καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και της Φώφης Γεννηματά

Εκ νέου στις κάλπες σπεύδουν για μια ακόμη Κυριακή οι Φαρκαδόνιοι, συμμετέχοντας στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του πρώτου προέδρου, του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στο Δήμο Φαρκαδόνας λειτουργούν για μια ακόμη Κυριακή δυο εκλογικά τμήματα, ένα στη Φαρκαδόνα και στο πρατήριο «Τζιμούλης» και το έτερο στους Ταξιάρχες στην ταβέρνα «Βανιώτη». Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί και η ψηφοφορία θα συνεχίσει να βρίσκεται σε εξέλιξη έως τις 8 το βράδυ. Η διαδικασία κυλά ομαλά με τους ψηφοφόρους να καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και της Φώφης Γεννηματά, οι οποίοι την προηγούμενη Κυριακή επικράτησαν μεταξύ των υπολοίπων 7 υποψηφίων και εισήλθαν στο δεύτερο γύρο.

Η διαδικασία στη παρούσα φάση, σε σχέση πάντα με την προηγούμενη εβδομάδα, είναι αρκετά πιο εύκολη, μιας και δεν υπάρχει ο μεγάλος όγκος των υποψηφίων ενώ δεν παρατηρείται καθυστέρηση μιας και σήμερα δεν θα πρέπει να καταβάλλονται συνδρομές.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι όσοι πολίτες δεν άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα την περασμένη Κυριακή, δεν έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν την παρούσα ημέρα.

Μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής η συμμετοχή στις εκλογές κρινόταν ικανοποιητική.