Στις κάλπες οι καθηγητές της Φαρκαδόνας και του νομού

Οι καθηγητές προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν τους νέους αντιπροσώπους ΠΥΣΔΕ σε τοπικό επίπεδο, ΑΠΥΣΔΕ σε περιφερειακό επίπεδο, ΚΥΣΔΕ για την ανάδειξη αιρετών στην Ομοσπονδία

Στις κάλπες κατήλθαν χθες το πρωί οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων με σκοπό να εκλέξουν τα νέα υπηρεσιακά συμβούλια σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Οι καθηγητές προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν τους νέους αντιπροσώπους ΠΥΣΔΕ σε τοπικό επίπεδο, ΑΠΥΣΔΕ σε περιφερειακό επίπεδο, ΚΥΣΔΕ για την ανάδειξη αιρετών στην Ομοσπονδία.

Στις εκλογές για το ΠΥΣΔΕ συμμετείχαν τέσσερις παρατάξεις και συγκεκριμένα η Πρωτοβουλία Καθηγητών, η ΔΑΚΕ ΔΕ, η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών και η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών.

Οι εκλογές διεξήχθησαν στα Τρίκαλα και ειδικότερα στο 4ο γυμνάσιο Τρικάλων από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Από το πρωί με το άνοιγμα της κάλπης υπήρξε ικανοποιητική συμμετοχή των καθηγητών που έσπευδαν κατά ομάδες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Κατά την διαδικασία δεν σημειώθηκαν προβλήματα με τις εκλογές να διεξάγονται ομαλά. Κατά τις συζητήσεις των εκπαιδευτικών κυριάρχησαν τα προβλήματα του κλάδου, τα οποία σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς πρέπει να αναδειχτούν στην κοινωνία και να αναζητηθούν οι επιθυμητές λύσεις.