Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή οι κυνηγοί της Φαρκαδόνας

Μια μόλις εβδομάδα χωρίζει το νεοσύστατο Κυνηγητικό Σύλλογο Φαρκαδόνας από τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και των αιρετών Οργάνων.
Όπως είναι γνωστό μέχρι στιγμής ο Κυνηγητικός Σύλλογος Φαρκαδόνας διοικείται από προσωρινή διοίκηση μετά και τη δημοσίευση της σύστασης στο Φύλλο της Ελληνικής Κυβερνήσεως.
Ειδικότερα σύμφωνα με το προγραμματισμό που έχει πράξει μέχρι στιγμής η προσωρινή διοίκηση την ερχόμενη Κυριακή 10 Απριλίου στις 11 το πρωί θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση του Συλλόγου όπου θα γίνει αναφορά στις μέχρι στιγμής πρωτοβουλίες ενώ θα διεξαχθεί και ο προγραμματισμός δράσης για το επόμενο χρονικό διάστημα. Στη γενική συνέλευση αναμένεται να συζητηθούν και σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν το κυνήγι.
Λίγο αργότερα αναμένεται να διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης καθώς επίσης και της εξελεγκτικής επιτροπής.
Ήδη οι υποψηφιότητες έχουν κατατεθεί για το ένα και μοναδικό ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Ειδικότερα στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης θα συμμετέχουν οι: Μαγουλιώτης Ιωάννης, Μπουγας Γεώργιος, Νάτσινας Ξάνθος, Παλάντζας Πέτρος, Παπαχρήστος Μιχαήλ, Ράπτης Δημήτριος, Ράρρας Νικόλαος και Σούλης Αθανάσιος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους προαναφερόμενος 8 υποψηφίους αναμένεται να εκλεγούν 6 ενώ την 7η κατά σειρά θέση θα λάβει πρόσωπο που θα ορίσει το Δασαρχείο Τρικάλων. Αναφορικά με την εξελεγκτική επιτροπή θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι οι: Γεροδήμος Αναστάσιος, Νάσιος Βασίλειος και Σακοράφας Χρήστος. Θα εκλεγούν δύο ενώ την 3η θέση θα λάβει πρόσωπο που θα οριστεί από το Δασαρχείο Τρικάλων.
Στις εκλογές αναμένεται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα 50 ιδρυτικά μέλη.