Στις κάλπες προσήλθαν οι Φαρκαδόνιοι κυνηγοί για την εκλογή νέας διοίκησης

Αναφορά στο έργο που παρήγαγε η απερχόμενη διοίκηση στο πλαίσιο της γενικής εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης που διεξήχθη πριν τις εκλογές

Τη νέα του διοίκηση ανέδειξε την Κυριακή ο Κυνηγητικός Σύλλογος Φαρκαδόνας και περιχώρων.

Οι εκλογές διενεργήθηκαν στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας παρουσία εκπροσώπου του Δασαρχείου Τρικάλων και κυνηγών της περιοχής.

Λίγο πριν τη διενέργεια των εκλογών διεξήχθη η γενική συνέλευση του Συλλόγου με τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Πέτρο Παλάντζα να προχωρά σε απολογισμό της δράσης της απερχόμενης διοίκησης και να θέτει προς ψήφιση τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό.

Ο ίδιος κάλεσε τους κυνηγούς να στηρίξουν τις προσπάθειες που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος, ενδυναμώνοντας το τοπικό Όργανο και προάγοντας το θηραματικό έργο.

Παράλληλα έγινε ευρεία αναφορά στο έργο που παρήγαγε ο Σύλλογος, αλλά και στις ενέργειες που θα αναπτυχθούν μελλοντικά συμβάλλοντας στη διάδοση της Θήρας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Με την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή της νέας διοίκησης καθώς επίσης και της εξελεγκτικής επιτροπής.

Αναλυτικά στο διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται οι:

Αλέξανδρος Κωστίμπας, Βασίλειος Νάσιος, Πέτρος Παλάντζας, Κωνσταντίνος Παπανδρέου, Νικόλαος Ράρρας και Ηλίας Στάμος.

Την 7η θέση στο διοικητικό συμβούλιο καταλαμβάνει εκπρόσωπος του Δασαρχείου Τρικάλων.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι: Γεώργιος Μπουγάς και Στέφανος Μπουλούμπασης ενώ την 3η θέση θα καταλάβει εκπρόσωπος του Δασαρχείου Τρικάλων.