Στις κάλπες θα προσέλθουν οι Τρικαλινοί καθηγητές

Πέντε παρατάξεις θα διεκδικήσουν την ψήφο των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΛΜΕΤ

Στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή των εκλογών βρίσκονται πλέον οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τρίτη στα γραφεία της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, διαδικασία από την οποία θα αναδειχθούν η νέα διοίκηση και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι η συνδρομή είναι 15 ευρώ και αφορά το συνδικαλιστικό έτος 2018-2019 και για τους αναπληρωτές 10,5 ευρώ. Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος οι καθηγητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας.

Στην φετινή εκλογική διαδικασία αναμένεται να συμμετέχουν πέντε παρατάξεις και συγκεκριμένα εκείνες: «Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών», «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών», «ΔΑΚΕ Καθηγητών», «Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών» και «Πρωτοβουλία Καθηγητών».

Το βράδυ της Δευτέρας εξάλλου η εφορευτική επιτροπή ανακήρυξε παρατάξεις και υποψηφίους και πλέον όλα είναι έτοιμα για να οδηγηθούν στις κάλπες οι καθηγητές.

Ειδικότερα στις πέντε παρατάξεις θα μετέχουν ως υποψήφιοι οι:

«Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών»

Λίτσα Γκουντούρα, Κώστας Μιχαλάκης, Παναγιώτης Νταμπαλής.

«Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών»

Αγορή Κανταρτζή, Άννα Κουτελίδα, Μαρία Κωστούλα, θεόδωρος Μούτος, Σοφία Πατριώτη, Βασίλειος Πολύζος, Γεωργία Τρίτου, Κων/να Τσούβα.

«ΔΑΚΕ Καθηγητών»

Δημήτριος Θεοχάρης, Ευάγγελος Κίτος, Δημήτριος Μουτογιώργος, Νικόλαος Πασχάλης, Θωμάς Ροκκάς.

«Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών»

Ιωάννης Καμπουρόπουλος, Αθανάσιος Καρνέζης, Σπυρίδων Μέμτσας, Στέφανος Μπουλογέωργος.

«Πρωτοβουλία Καθηγητών»

Χρήστος Γιώτας, Λίλια Κόπανου, Μαρία Μάγγου, Βάσω Μαγγούφη, Θανάσης Μπουλογιώργος, Ουρανία Παπαζεύκου.

Στην εκλογική διαδικασία θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή οι: Κωνσταντίνος Κουτής (Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών), Ιωάννης Ζελενίτσας και Νικόλαος Κωστής (ΔΑΚΕ Καθηγητών), Χριστίνα Κουκοράβα και Βασίλειος Παππάς (Πρωτοβουλία Καθηγητών).