Στα σκαριά νέα επένδυση στην Φαρκαδόνα που θα προσφέρει δεκάδες θέσεις εργασίας

Στο άμεσο μέλλον η Φαρκαδόνα θα αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο σταθμό αυτοκινήτων στην είσοδο του δημοτικού διαμερίσματος. Ένα σταθμό που θα κατασκευαστεί αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των διερχόμενων οδηγών αλλά και των τουριστικών λεωφορείων.

Ειδικότερα το έργο αναμένεται να υλοποιηθεί από τον επιχειρηματία Θωμά Θωμά και θα περιλαμβάνει χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, πρατήριο και λιπαντήριο, εστιατόρια και συνεργεία αυτοκινήτων.

Γενικότερα η μελέτη αφορά την κατασκευή ενός πολυχώρου που θα στοχεύει στην εξυπηρέτηση των διερχόμενων τουριστών, ταξιδιωτών και επαγγελματιών – αυτοκινητιστών. Σημειωτέον ότι ο χώρος αγγίζει τα 12.000 τ.μ. με συνολική επιφάνεια δόμησης τα 4.000 τ.μ.

Ήδη, όπως αναφέρεται από τον επιχειρηματία η επένδυση βρίσκεται ακόμη σε ώριμο στάδιο, στην πρώτη φάση που αφορά την οργάνωση. Έχουν ληφθεί οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες, οι οποίες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου θα ολοκληρωθούν την 1/5/2017.

Μέσω της συγκεκριμένης επένδυσης θα δημιουργηθούν δεκάδες θέσεις εργασίες και θα απασχοληθούν αρκετοί άνθρωποι της περιοχής μας.

Καταλήγοντας να σημειωθεί ότι ο κ. Θωμάς Θωμάς αναπτύσσει επαφές με επιχειρηματίες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στην περιοχή, δημιουργώντας την δική τους επιχείρηση στο συγκεκριμένο χώρο.