Στο controlroom του Δήμου Τρικκαίων ξεναγήθηκαν μαθητές του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ.

Σκοπό να ενημερωθούν οι μαθητές του τμήματος Πληροφορικής για τις εφαρμογές πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του οργανισμού

Τις πύλες του Δημαρχείου Τρικκαίων πέρασαν μαθητές του τομέα Πληροφορικής του 1ου Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Τρικάλων. Αντικείμενο της επίσκεψης η πληροφόρηση των μαθητών γύρω από τις νέες τεχνολογίες και τις πρωτοβουλίες που προωθεί ο Δήμος Τρικκαίων στο πλαίσιο των προγραμμάτων της έξυπνης πόλης.

Κατά την επίσκεψή τους οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο controlroom των εφαρμογών του e – Trikala με σκοπό να ενημερωθούν για τις εφαρμογές πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του οργανισμού.

Ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για αντικείμενα της Τηλεπρόνοια, e – διάλογος, Τουριστικές υπηρεσίες (trikalatourism), Πολεοδομικό GIS, Ευφυείς μεταφορές, Ασύρματο δίκτυο, Υπηρεσία παραπόνων (ΔΗΜΟΣΘeΝΗΣ), Ανοιχτή αγορά (Smart Trikala).

Τους μαθητές συνόδευσαν ο διευθυντής του Ε.Κ. κ. Χρήστος Ευσταθίου, ο τομεάρχης Πληροφορικής του Ε.Κ. κ. Αθανάσιος Βράντζας και οι καθηγητές κ.κ. Δημήτριος Καραμπατάκης, Ευαγγελία Κόπανου, Σταύρος Μητσιάδης και Ιωάννης Μπλόκος.

Η διεύθυνση του σχολείου, οι μαθητές και οι καθηγητές ευχαριστούν θερμά τον δήμαρχο, κ. Παπαστεργίου και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου του Δήμου κ. Μιχαλάκη για την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση.