Στο γενέθλιο τόπο βρέθηκε η Ελένη Στεργίου – Μπότη

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Σακελλαρίου, «Νέα Πνοή Δημιουργίας» επισκέφτηκε την Κρήνη συμμετέχοντας στην προεκλογική περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου

Στη γενέτειρά της, δίπλα στους ανθρώπους την αγαπούν και την στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Σακελλαρίου, «Νέα Πνοή Δημιουργίας» Ελένη Στεργίου- Μπότη.

Η δημοτική σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος, επισκέφτηκε την Κρήνη, συμμετέχοντας στην περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου. Χρησιμοποιώντας αθλητικούς όρους «έπαιξε εντός έδρα» αποκομίζοντας, όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» τα εύσημα τόσο από τους συγχωριανούς της, όσο και από τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας, που την κάλεσε κοντά του για να στελεχώσει το συνδυασμό του.

Η αγάπη των συγχωριανών της, ταυτόχρονα και η συμπάθεια του υποψηφίου δημάρχου στο πρόσωπο της πραγματικά υπήρξε συγκινητική για την ίδια.

Φυσικά και η συμπάθεια όλων των κατοίκων του Δήμου Φαρκαδόνας είναι δεδομένη, καθώς η δημοτική σύμβουλος, και εκ νέου υποψηφία, ήταν και συνεχίζει να είναι ειλικρινής και να διαχέει προς όλους την αγάπη της, ανεξαιρέτως.  

Αυτό είναι που κάνει την Ελένη να αγαπιέται από τον κόσμο και να στηρίζεται σε κάθε προσπάθειά της, πόσο μάλλον εκλογική…