Στο κόκκινο η αγωνία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων όλων των συνδυασμών

Καρδιοχτυπούν για τη σειρά κατάταξης αναζητώντας πληροφορίες για τον αριθμό των σταυρών που συγκέντρωσαν την περασμένη Κυριακή

Κόκκινο χτυπά η αγωνία των δημοτικών συμβούλων όλων των συνδυασμών που κατήλθαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Φαρκαδόνας. Επίσημα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν, ωστόσο οι πληροφορίες εναλλάσσονται μέρα με την ημέρα και προέρχονται από την έρευνα που πραγματοποιούν οι υποψήφιοι, μέσω παραταξιακών αντιπροσώπων που παρίσταντο στην καταμέτρηση των ψήφων κι είχαν εικόνα.

Η αγωνία εντείνεται από την στιγμή που έχουν καθοριστεί οι έδρες που λαμβάνει ο κάθε συνδυασμός στις τρεις Δημοτικές Ενότητες.

Από τις μέχρι στιγμής ανεπίσημες πληροφορίες που μας μεταφέρονται κι αν αυτές στην πορεία επιβεβαιωθούν τότε στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα υπάρχουν αρκετοί νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά μέσα σε αυτούς θα υπάρχουν και παλιοί. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που προπορεύονται είναι οι εξής:

Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας

Από το συνδυασμό του Γιάννη Σακελλαρίου φέρεται να προπορεύονται οι: Μπότη Στεργίου Ελένη (με σημαντική μέχρι στιγμής διαφορά, όπως λέγεται) και φέρεται να δίνουν μάχη για την δεύτερη έδρα στήθος με στήθος, ο Καλούσιος Βασίλειος και η Παγώνα Νάτσινα (Πέγκυ).

Από το συνδυασμό του Μιχάλη Μπαγιώτη φέρεται να προπορεύονται οι: Ευάγγελος Πάσχος ενώ μάχη δίνουν οι: Δημήτρης Δημότσιος, Κώστας Κοκκινίδης και Βαγγέλη Χασιώτης.

Από το συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη φέρεται να προπορεύονται οι: Γιάννης Μέμηλας, Γιάννης Αναγνώστου και Κώστας Κοσμάς, ενώ φέρεται να ακολουθεί ο Νίκος Τσάτσος.

Από το συνδυασμό της Ελένης Χαλβατζά φέρεται να προπορεύονται οι: Χρήστος Καραμάνος, Γιώργος Χαλβατζάς και Αριστοτέλης Τέλλιος.

Από το συνδυασμό της Ευαγγελίας Στεργίου φέρεται να προπορεύονται οι: Αφροδίτη Βανακάρα και Θανάσης Ρίμπας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο την έδρα πιθανότατα να λάβει η επικεφαλής του συνδυασμού.

Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας

Από το συνδυασμό του Γιάννη Σακελλαρίου φέρεται να προπορεύονται οι: Μαριάνθη Ζιώγκου, Ζαφείρης Ευάγγελος (Κοντός), Σπυρίδων Αγναντής, Βασίλης Κουκώνης, Ευάγγελος Κοσμάς. Φέρεται να ακολουθούν και να μάχονται στήθος με στήθος οι: Γεώργιος Γεωργίου και Ανδρέας Παπαγεωργίου.

Από το συνδυασμό του Μιχάλη Μπαγιώτη φέρεται να προπορεύονται οι: Κυριάκος Βάϊου, Χρήστος Μιχαλάκης και να παλεύουν στήθος με στήθος με στήθος οι, Δήμος Μανιώτης και Σωτήριος Κυρίτσης.


Από το συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη φέρεται να προπορεύονται οι: Κώστας Θωμάς και με σημαντική διαφορά να ακολουθεί ο Δημήτρης Χαλκιάς.

Ο συνδυασμός της Ελένης Χαλβατζά δεν λαμβάνει έδρα στη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας.

Ο συνδυασμός της Ευαγγελίας Στεργίου δεν λαμβάνει έδρα στη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας.

Δημοτική Ενότητα Πελινναίων

Από το συνδυασμό του Γιάννη Σακελλαρίου φέρεται να προπορεύονται οι: Ειρήνη Κακαΐτσα, Γιάννης Γεωργολόπουλος και Παύλος Ζουλιανίτης.

Από το συνδυασμό του Μιχάλη Μπαγιώτη φέρεται να προπορεύονται οι: Χριστίνα Θωμοπούλου, Γιάννης Κουττής και Ντίνα Χατζή.

Από το συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη φέρεται να προπορεύονται οι: Ανδρέας Λαόπουλος, Ευάγγελος Μπαλάφας και Δημήτριος Μπλέτσας,

Από το συνδυασμό της Ελένης Χαλβατζά φέρεται να προπορεύονται οι: Βαγγέλης Τσιακάρας και Παναγιώτης Καταραχιάς.

Από το συνδυασμό της Ευαγγελίας Στεργίου φέρεται να προπορεύονται οι: Θωμάς Κούκος, Γιώργος Μιχαλάκης και Λόκα Φωτεινή.