Στο κόκκινο τα ντεσιμπέλ της διασκέδασης στο καφέ «Χάος»

Μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά προσέφερε το καφέ της Κρήνης σε φίλους και θαμώνες του, λίγο πριν εκπνεύσει το καλοκαίρι…

Στον απόηχο του καλοκαιριού τα ντεσιμπέλ της διασκέδασης και του κεφιού χτύπησαν κόκκινο. Σημείο αναφοράς το καφέ «Χάος» στην Κρήνης που διοργάνωσε μια εντυπωσιακή, μουσική βραδιά, στην οποία κυριάρχησε το λαϊκοδημοτικό στοιχείο.

Φίλοι και θαμώνες συγκεντρώθηκαν στην μεγάλη αυλή του καφέ και ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας σε μια διοργάνωση, ελάχιστες μόλις εβδομάδες πριν το κλείσιμο του καλοκαιριού.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ζωντανή ορχήστρα που εμφανίστηκε στο μαγαζί και απαρτιζόταν από τους Αποστόλη Καραγιάννη, τραγούδι, Γεωργία Κατσάνου, τραγούδι, Μπάμπη Λίτρα, κιθάρα, Αποστόλη Οικονόμου, αρμόνιο και Γιώργο Γιαννούλα, κλαρίνο.

Η πολυμελής ορχήστρα ανέβασε τη διασκέδαση στο ζενίθ, δημιουργώντας μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική ατμόσφαιρα, ταξιδεύοντας τους συμμετέχοντες στα μονοπάτια της δημοτικής και λαϊκής μουσικής.

Η βραδιά κύλησε σε ανεβασμένους ρυθμούς. Η ατμόσφαιρα άκρως διασκεδαστική, σαν κι αυτή που ξέρουν και προσφέρουν χρόνια τώρα οι ιδιοκτήτες του καφέ «Χάος». Γιατί η διασκέδαση είναι Χαοτική και σαρωτική και πρέπει να τη ζούμε κάθε στιγμή. Ειδικά το καλοκαίρι, εποχή που ενδείκνυται για ανάλογες καταστάσεις.

Πλέον μετά την επιτυχημένη βραδιά το «Χάος» ανανεώνει το ραντεβού για το φθινόπωρο και το χειμώνα επιφυλάσσοντας νέες βραδιές γεμάτες διασκέδαση και εκπλήξεις που θα μείνουν για χρόνια χαραγμένες στις μνήμες μας.

Φωτογραφίες: Θανάσης Θεοχάρης και Παναγιώτης Καρούμπας