Στο πνεύμα των ημερών βαδίζει η ΔΕΥΑΦ

Τις ευχαριστίες της προς το Δασαρχείο Τρικάλων εκφράζει η διευθύντρια Διοικητικού Οικονομικού κα Δέσποινα Μπότη για την προσφορά του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

 Στο πνεύμα των ημερών θα κινηθεί, βαδίζοντας προς τα Χριστούγεννα, και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας.
Σήμερα το πρωί στην ΔΕΥΑΦ μεταφέρθηκε ένα φυσικό έλατο, προσφορά του Δασαρχείου Τρικάλων. Το δέντρο θα στολιστεί καταλλήλως και θα κοσμεί τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης την γιορτινή περίοδο.
Μετά την ευγενική προσφορά η διευθύντρια Διοικητικού Οικονομικού κα Δέσποινα Μπότη εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το Δασαρχείο.
Αναλυτικά η κα Δέσποινα Μπότη σημειώνει μεταξύ των άλλων τα εξής:
«Κατόπιν της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας με τον κ. Κουλουκούρα Χρήστο, Δασάρχη Τρικάλων, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες για την προσφορά του, ένα όμορφο έλατο – δέντρο Χριστουγέννων που θα κοσμεί τις χαρούμενες μέρες των γιορτών τα γραφεία της ΔΕΥΑΦ. Η ανταπόκριση του κ. Δασάρχη υπήρξε άμεση και για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Δασαρχείο μερίμνησε, ώστε ο χώρος των γραφείων της ΔΕΥΑΦ, να αποκτήσουν γιορτινή ατμόσφαιρα. Επίσης εκφράζω τις ευχαριστίες μου και στο προσωπικό του Δασαρχείου για την αγαστή και άψογη επικοινωνία. Εύχομαι στον αξιότιμο κ. Δασάρχη και στο προσωπικό του Δασαρχείου Τρικάλων, οι άγιες μέρες που έρχονται να φέρουν ευτυχία στα σπίτια τους και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία, όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα.».