Στο πνεύμα των γιορτών και του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου σπίτια και καταστήματα

Ήδη με το που εισήλθαμε ημερολογιακά στο Δεκέμβριο, σπίτια και καταστήματα άρχισαν να φορούν τα γιορτινά τους, οδεύοντας προς τα Χριστούγεννα και στις γιορτές του δεκαημέρου

Στο πνεύμα των γιορτών και σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς άρχισαν να κινούνται η Φαρκαδόνα και τα χωριά της. Ήδη με το που εισήλθαμε ημερολογιακά στο Δεκέμβριο, σπίτια και καταστήματα άρχισαν να φορούν τα γιορτινά τους, οδεύοντας προς τα Χριστούγεννα και στις γιορτές του δεκαημέρου.

Ο διάκοσμος στα σπίτια πραγματικά σε πολλές των περιπτώσεων είναι εντυπωσιακός, καθώς πέραν του εσωτερικού στολισμού, υπάρχει και ο εξωτερικός. Φυσικά δέντρα που υπάρχουν στις αυλές των σπιτιών έχουν στολιστεί με εντυπωσιακά στολίδια ενώ τα λαμπιόνια δίνουν το ξεχωριστό, γιορτινό χρώμα και φώς.

Φυσικά μπαλκόνια αλλά και όψεις σπιτιών έχουν στολιστεί με λαμπιόνια, δίνοντας το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο τόνο.

Βέβαια ο στολισμός δεν αφορά μονάχα τα σπίτια. Βιτρίνες καταστημάτων στη Φαρκαδόνα, στην Οιχαλία, στους Ταξιάρχες και στα χωριά τους, άρχισαν να στολίζονται…με το διάκοσμο να χαρακτηρίζεται εξαιρετικός. Τα καταστήματα έρχονται να δώσουν ένα ξεχωριστό τόνο στο όλο γιορτινό κλίμα και να προετοιμάζονται κι εκείνα με τη σειρά τους για την έλευση των γιορτινών ημερών, που αναμφίβολα θα βοηθήσει και στην άνοδο της κίνησης.

Γιορτινό κλίμα, ταυτόχρονα και διάκοσμο, συναντήσαμε και στο cafe Ζαχόπουλου στο Πετρωτό, με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος να δημιουργούν Χριστουγεννιάτικη, άκρως εντυπωσιακή εικόνα, και ταυτόχρονα να εύχονται σ’ όλο τον κόσμο «Καλές και ευτυχισμένες γιορτές».