Στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ο συντοπίτης Θανάσης Λιούτας

Ισχυρή προσωπικότητα, πολιτικά ώριμος άνθρωπος, μιας και συμμετείχε σε εκλογικές αναμετρήσεις ως υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής κατέρχεται στις εθνικές εκλογές του Ιούλη και διεκδικεί με αξιώσεις μια έδρα στο ελληνικό κοινοβούλιο

Τοπικό χρώμα με τη συμμετοχή ενός δυναμικού κοινωνικά και επιχειρηματικά νέου ανθρώπου, καταγόμενου από το Δήμο Φαρκαδόνας, φέρει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για το νομό Τρικάλων.  Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για το νομό Τρικάλων συμμετέχει ένας δικός μας άνθρωπος, ο Θανάσης Λιούτας καταγόμενος από τα Σερβωτά του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο δραστήριος πολιτικά επί σειρά ετών, Θανάσης Λιούτας, ανακοινώθηκε και επίσημα και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών της ΝΔ. Ισχυρή προσωπικότητα, πολιτικά ώριμος άνθρωπος, μιας και συμμετείχε σε εκλογικές αναμετρήσεις ως υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής κατέρχεται στις εθνικές εκλογές του Ιούλη και διεκδικεί με αξιώσεις μια έδρα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Γνώστης των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία, αναμένεται να δώσει βαρύτητα σε θέματα και ζητήματα που ταλανίζουν τον πρωτογενή τομέα. Γόνος αγροτικής οικογένειας και επαγγελματικά ενεργός με τον πρωτογενή τομέα, προετοιμάζεται να προωθήσει και να αναζητήσει λύσεις στα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων και το σημαντικότερο να δώσει ώθηση με ενέργειες και πρωτοβουλίες που θα ενδυναμώσουν όσους ασχολούνται με την αγροτοκτηνοτροφία.

Αξίζει την στήριξη όλων μας, μιας και αποτελεί έναν δικό μας, καθημερινό άνθρωπο που γνωρίζει τα προβλήματά μας.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *